Η Γη της Ελιάς: Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού ο Καπερνάρος

 

Η Γη της Ελιάς: Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού ο Καπερνάρος

Η Γη της Ελιάς: Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού ο Καπερνάρος

 

Στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού θα φτάσει ο Δημοσθένης στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς “Η Γη της Ελιάς” και η οικογένεια Καπερνάρου θα περάσει δύσκολα.

Όλα θα ξεκινήσουν από την εύρεση της Ξένιας και του μωρού, στην Αλεξανδρούπολη. Ο Δημοσθένης θα πάει να τους βρει, αλλά όχι μόνος. Η Ασπασία θα βρίσκεται στο πλευρό του.

Φτάνοντας εκεί, η Ξένια αρνείται να δώσει το μωρό και τότε ο Δημοσθένης χρησιμοποιεί δραστικά μέτρα και την απειλεί με ένα όπλο. Η Ασπασία δίπλα του τρομάζει και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς 35-36: Η Αλεξάνδρα το σκάει με το μωρό!

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού

Κάνει μία κίνηση ματ και μπαίνει μπροστά στο όπλο, φωνάζοντάς του να σταματήσει. Τότε υπακούει ο Δημοσθένης και η Ασπασία με λόγια αληθινά, μιλάει στην Ξένια και της εξηγεί πως το μωρό θα το μεγαλώσει η ίδια και θα είναι ασφαλές. Και τότε δέχεται και τους το δίνει.

Τα πράγματα όμως θα γίνουν χειρότερα, όταν ο Δημοσθένης μάθει πως η Ειρήνη έδωσε κρυφά στην Ξένια το μωρό, όταν η ήρθε στην Αρεόπολη και η Ασπασία την έβαζε κρυφά από τον Δημοσθένη στο σπίτι, για να το βλέπει.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Στάσα απειλεί τον Γρηγόρη

Το πρόσωπο του Δημοσθένη αλλάζει, αρχίζει να ωρύεται και είναι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού στη Γη της Ελιάς. Δεν πιστεύει πως η κόρη του αλλά και η γυναίκα του έκαναν κάτι τέτοιο.

Εδώ θα δούμε και μία δραματική σκηνή στον τέταρτο κύκλο της σειράς “Η Γη της Ελιάς” με την Ασπασία και την Ειρήνη να διώχνονται από το σπίτι, αφού ο Δημοσθένης τις πετάει έξω από τα νεύρα του.

Θα βρει τελικά ησυχία η οικογένεια Καπερνάρου;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *