ΣΚΑΪ: Κόλαση με το νέο Survivor – Τι πραγματικά αλλάζει;

 

ΣΚΑΪ: Κόλαση με το νέο Survivor – Τι πραγματικά αλλάζει;

ΣΚΑΪ: Κόλαση με το νέο Survivor – Τι πραγματικά αλλάζει;

 

Ο ΣΚΑΪ αιφνιδιάζει λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας τηλεοπτικής σεζόν 2024-2025, ανακοινώνοντας τη μετάδοση του Survivor στο άμεσο διάστημα.

Οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ αποφάσισαν να ρίξουν στο μάχη της τηλεθέασης – από τον Οκτώβριο – το Survivor που σημειωτέον μέχρι πρότινος έβγαινε στον αέρα από το Γενάρη και μετά.

Την ίδια ώρα οι ιθύνοντες του τμήματος προγραμματισμού του ΣΚΑΪ αλλάζουν το μοντέλο του ριάλιτι επιφέροντας αλλαγές τέτοιες που θεωρούν ότι θα μαγνητίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και θα καταστήσουν το ριάλιτι επιβίωσης πρωταγωνιστή στη μάχη της τηλεθέασης.

Διαβάστε Επίσης  Survivor 30/5 : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας;

 

ΣΚΑΪ: Κόλαση με το νέο Survivor – Τι πραγματικά αλλάζει;

Στη ανακοίνωση του καναλιού αναφέρεται ότι «το Survivor επιστρέφει στις ρίζες του, σε όλα εκείνα τα μοναδικά στοιχεία που το ανέδειξαν στο απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης».

Οι πληροφορίες του youfly λένε ότι το νέο Survivor θα θυμίζει πολύ το πρώτο Survivor που είχε γίνει στη Μαλαισία με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η φιλοσοφία του τότε ριάλιτι είχε να κάνει με 20 άτομα που εγκαταλείπονταν σ’ ένα τροπικό νησί και καλούνταν να επιβιώσουν με όποιο τρόπο μπορούσαν.

Διαβάστε Επίσης  Survivor 28/4 : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 1η ασυλία;

 

ΣΚΑΪ: Stop στις φήμες για Survivor – Η ανακοίνωση για τον Λιανό

Τελικά οι «Κασσάνδρες» που ήθελαν να μένει εκτός ριάλιτι ο Γιώργος Λιανός δεν επαληθεύτηκαν καθώς ο αγαπημένος παρουσιαστής θα συνεχίσει να κρατά τα ηνία και του νέου Survivor.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *