Ταμπού: Ένα πτώμα σκορπά τρόμο στους «υπεράνω υποψίας» ήρωες

 

Ταμπού: Ένα πτώμα σκορπά τρόμο στους «υπεράνω υποψίας» ήρωες

Ταμπού: Ένα πτώμα σκορπά τρόμο στους «υπεράνω υποψίας» ήρωες

 

Στη νέα σειρά του MEGA με τίτλο «Ταμπού» που υπογράφει η Βάνα Δημητρίου, ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου, ένας φόνος θα ανοίξει το κουτί της Πανδώρας και σοκαριστικές αποκαλύψεις θα έρθουν στο φως σκορπώντας τον φόβο στη ζωή των υπεράνω υποψίας ηρώων. Ταμπού: Ένα πτώμα σκορπά τρόμο στους «υπεράνω υποψίας» ήρωες

Δυο δυναμικές γυναίκες αστυνομικοί προσπαθούν να φτάσουν στην αλήθεια

Μέσα από τη σειρά μεταφερόμαστε σε μια μικρή πόλη των Ιωαννίνων όπου εκεί ζει και εργάζεται ένας πανεπιστημιακός καθηγητής, που έχει άλλα τρία αδέλφια, που τον υποδύεται ο Μέμος Μπεγνής με τη γυναίκα του στον ρόλο της οποίας θα δούμε την Κατερίνα Μισιχρόνη και τα δυο τους παιδιά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Αν είναι μπλεγμένος δεν θα το αντέξω»

Αν και οι δυο τους φαίνεται στους τρίτους ότι είναι ευτυχισμένοι, η πραγματικότητα απέχει πολύ από αυτό.

Η σύζυγος του καθηγητή έχει σχέση με τον κουνιάδο της που υποδύεται ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ενώ ο τρίτος κουνιάδος της στον ρόλο του οποίου θα δούμε τον Ιάσονα Χρόνη, αποκαλύπτει αυτή τη σχέση και ξεκινά ένα ντόμινο εξελίξεων μέσα από όσα έρχονται στο φως.

Όλοι μοιράζονται ένα μυστικό από το παρελθόν που παραμένει ανοιχτή πληγή, ενώ όλα ανατρέπονται στη σειρά του MEGA «Ταμπού» στην ήσυχη και ανέμελη ζωή των ηρώων από τη στιγμή που ένα παραμορφωμένο γυναικείο πτώμα ανασύρεται από τα παγωμένα νερά της λίμνης.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Ποια είναι πραγματικά η Στέλλα;

Συνταρακτικά γεγονότα τότε θα φέρουν τους πρωταγωνιστές αντιμέτωπους με τους φόβους και τις ανησυχίες τους, την ίδια ώρα που δυο δυναμικές γυναίκες αστυνομικοί που υποδύονται η Μυρτώ Αλικάκη και η Αστέρω Κυπριανού θα προσπαθήσουν να φτάσουν στην αλήθεια εξιχνιάζοντας το έγκλημα και συλλαμβάνοντας τον δολοφόνο…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *