Η Παραλία: Με αυτή την συγκινητική σκηνή αρχίζει ο Β’ κύκλος

 

Η Παραλία: Με αυτή την συγκινητική σκηνή αρχίζει ο Β’ κύκλος

Η Παραλία: Με αυτή την συγκινητική σκηνή αρχίζει ο Β’ κύκλος

 

«Η παραλία» επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ1 με έναν καθηλωτικό δεύτερο κύκλο. Η σειρά, θα ξεκινήσει με μία συγκινητική σκηνή.

Η σειρά θα ξεκινήσει με τον Παύλο Αρχοντάκη να επιστρέφει στο χωριό και να συναντάει τα αγαπημένα του πρόσωπα, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες από τα πρώτα γυρίσματα της σειράς.

Στον νέο ανατρεπτικό κύκλο της σειράς, θα δούμε την οικογένεια Τουφεξή να φτάνει στα Μάταλα και να αλλάζει τις ισορροπίες των κατοίκων και πιο πολύ, της οικογένειας Αρχοντάκη.

Η Παραλία: Με αυτή την συγκινητική σκηνή αρχίζει ο Β’ κύκλος

 

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Σούσουρο: Κολάζει ταυτόχρονα πατέρα και γιο

Η δεύτερη σεζόν της «Παραλίας» μάς μεταφέρει στην Κρήτη του 1975, σε μια εποχή όπου η Ελλάδα αφήνει σιγά σιγά πίσω της το σκοτάδι της χούντας και η Δημοκρατία παλεύει να βρει τα πατήματά της στο ανασυγκροτημένο ελληνικό κράτος. Στους λαξευμένους βράχους των Ματάλων, παλιοί και νέοι χαρακτήρες συνυπάρχουν και αναζητούν την ταυτότητά τους μέσα σ’ έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία.

Ταυτόχρονα, μια σκοτεινή ιστορία από την περίοδο της γερμανικής Κατοχής έρχεται στην επιφάνεια, απειλώντας ακόμα μια φορά να στοιχειώσει το παρόν. Μια ιστορία που όλοι λίγο έως πολύ ήξεραν, αλλά πολύ συνειδητά επέλεξαν να ξεχάσουν, και όσοι την έζησαν και επιβίωσαν, αργά ή γρήγορα, θα ζητήσουν εκδίκηση.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις χθές 65-66-67: θέλει να χτυπήσει Λουίζα και Μιχάλη με το αυτοκίνητο!

Η επιστροφή του Παύλου (Δημήτρης Κίτσος) στην πατρογονική γη και η γνωριμία του με την Ιφιγένεια (Αφροδίτη Λιάντου) θα φέρουν στην επιφάνεια έναν απαγορευμένο, αλλά ταυτόχρονα παράφορο, έρωτα. Ο Παύλος προσπαθεί να πάρει την εξουσία στα χέρια του, ενώ η Ιφιγένεια να τη διατηρήσει. Δεν γίνεται ο ένας να επιτύχει, χωρίς να αποτύχει ο άλλος.

Η σειρά «Η παραλία» επιστρέφει για μια δεύτερη σεζόν γεμάτη ίντριγκες, συγκινήσεις και εκπλήξεις. Μια ωδή στην Κρήτη, στην ομορφιά της φύσης και στη δύναμη του απαγορευμένου έρωτα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *