Η Γη της Ελιάς: Το σοκ του Αποστόλη, η μετάνοια και η συγνώμη

 

Η Γη της Ελιάς: Το σοκ του Αποστόλη, η μετάνοια και η συγνώμη

Η Γη της Ελιάς: Το σοκ του Αποστόλη, η μετάνοια και η συγνώμη

 

Ο Αποστόλης είναι σοκαρισμένος με την εξέλιξη της σχέσης του με την Παυλίνα και φυσικά την Αναστασία, στην σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Ο Αποστόλης νιώθει μεγάλη απογοήτευση από την έκβαση της σχέσης του με την Παυλίνα. Η τελευταία – όπως ήδη έχουμε γράψει – ξεκαθαρίζει στον Αποστόλη ότι δεν είναι γυναίκα για μια μόνιμη σχέση.

Εκείνος ήταν έτοιμος να παρατήσει για πάντα την αγαπημένη μας Αναστασία, όμως η Παυλίνα (η νέα υπάλληλος στο κέντρο ομορφιάς της Ισμήνης) θα μάθει ότι ο Αποστόλης διέλυσε τον αρραβώνα του για χάρη της και θα γίνει έξω φρενών.

Διαβάστε Επίσης  Σκοτεινή Θάλασσα επόμενα επεισόδια : 9,10

 

Η Γη της Ελιάς: Το σοκ του Αποστόλη, η μετάνοια και η συγνώμη

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Παυλίνα λέει ευθέως στον Αποστόλη πως δεν την ενδιαφέρουν οι σοβαρές σχέσεις τονίζοντας του ότι δεν είναι η γυναίκα που φαντάζεται, στη Γη της Ελιάς.

Ο Αποστόλης σοκάρεται από τα λεγόμενα της Παυλίνας και αλλάζει κι αυτός στάση απέναντι της καταλαβαίνοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίζουν να είναι μαζί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Κλεμμένο το δαχτυλίδι, ποιος το φοράει;

Ο Αποστόλης γυρνάει μετανιωμένος στην Αναστασία στη Γη της Ελιάς

Ο Αποστόλης καταλαβαίνει το λάθος του και ντροπιασμένος πλέον επιζητεί τη συγχώρεση της Αναστασίας. Της ζητά συγνώμη για τη στάση του απέναντι της και της εκφράζει παράλληλα την επιθυμία του να είναι ξανά μαζί.

Τι απάντηση θα του δώσει η Αναστασία; Θα δεχθεί τη συγνώμη του ή θα του κλείσει την πόρτα στα μούτρα; Θα τον συγχωρέσει και θα είναι ξανά μαζί ή θα χωρίσουν και αυτοί για πάντα; Ίδωμεν…

Στη συνέχεια της σειράς…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *