Η Γη της Ελιάς – Την εκλιπαρεί στα νέα επεισόδια: «Όχι μη μου…»

 

Η Γη της Ελιάς – Την εκλιπαρεί στα νέα επεισόδια: «Όχι μη μου…»

Η Γη της Ελιάς – Την εκλιπαρεί στα νέα επεισόδια: «Όχι μη μου…»

 

Τα προβλήματα δεν σταματούν για την οικογένεια του Ισίδωρου όπως θα δούμε στον δ’ κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», αφού η Αντιγόνη τους αποκαλύπτει τις προθέσεις της κάνοντας τη Μαρίνα να την εκλιπαρεί να μην της πάρει την Αγγελική.

Τραγική φιγούρα η Μαρίνα στον τέταρτο κύκλο της Γης της Ελιάς

Ο Ισίδωρος πηγαίνει σε νέο σπίτι μετά τον εμπρησμό και μαζί του μετακομίζουν και ο Μάνος με τη Μαρίνα και την Αγγελική θέλοντας να κάνουν μια νέα αρχή και να ξεχάσουν τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η θυσία του Ιάσονα αλλάζει τα δεδομένα της Αλεξάνδρας

Εντωμεταξύ η Αντιγόνη που έχει επιστρέψει από την Αγγλία, είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να πάρει πίσω ως βιολογική μητέρα της Αγγελικούλας, το κοριτσάκι από τη Μαρίνα και τον Μάνο. Η Μαρίνα δεν μπορεί να διανοηθεί βέβαια τη ζωή της χωρίς τη μικρή, ενώ ο Ισίδωρος ταραγμένος από την αποκάλυψη της Αντιγόνης της υπενθυμίζει τη συμφωνία που έχουν κάνει και της απαγορεύει να μιλήσει στη μικρή.

Η Μαρίνα όπως θα δούμε θα έρθει σε άγρια σύγκρουση με την Αντιγόνη και της ζητά να μην της πάρει το παιδί. Καθώς βλέπει την κόρη του Ισίδωρου να περνά όλο και περισσότερο χρόνο με την Αγγελική η οποία δείχνει να χαίρεται την παρέα της, νιώθει ότι δέχεται μια μαχαιριά στην καρδιά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο κολλητός του Κίμωνα έρχεται κι ανάβει φωτιές

Η Αντιγόνη από την άλλη, που είχε συμφωνήσει να δώσει το παιδί της για υιοθεσία, τώρα έχει αλλάξει γνώμη και το θέλει πίσω και θέτει συνέχεια το θέμα ενώπιον του Ισίδωρου , της Μαρίνας και του Μάνου.

Η Μαρίνα στη «Γη της Ελιάς» νιώθει ότι χάνει το κοριτσάκι που μεγαλώνει με τόση αγάπη και που έχει γίνει κομμάτι της και καταρρέει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *