Ηλέκτρα 2: Πηγαίνει στην αστυνομία και τον καταγγέλλει

 

Ηλέκτρα 2: Πηγαίνει στην αστυνομία και τον καταγγέλλει

Ηλέκτρα 2: Πηγαίνει στην αστυνομία και τον καταγγέλλει

 

Με ανατροπές έρχεται ο β’ κύκλος της καθημερινής δραματικής σειράς εποχής της ΕΡΤ1 «Ηλέκτρα», καθώς θα μας εκπλήξει η Ηλέκτρα με τις κινήσεις της, αλλά και άλλοι ήρωες με τις επιλογές που θα κάνουν.

Προσπαθεί να την πείσει να μην τον παντρευτεί στην Ηλέκτρα (2)

Η Νεφέλη έχει σοκαριστεί από την αποκάλυψη ότι η μητέρα της είχε σχέση με τον Παύλο, ο οποίος όμως της κάνει πρόταση γάμου, γιατί όταν μαθαίνει ότι εκείνη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, νιώθει ότι πρέπει να την κάνει ευτυχισμένη όσο και αν αγαπάει την Ηλέκτρα, καθώς εκείνη κάποτε τον έσωσε και τώρα εξαιτίας του προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της.

Διαβάστε Επίσης  Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: 61 , 62

Ο πατέρας της Νεφέλης, της δίνει την ευχή του ενώ η εκείνη δεν αποκαλύπτει στην Ηλέκτρα όσα γνωρίζει, ενώ μέσα της κάτι έχει σπάσει και δεν μπορεί πλέον να την εμπιστευτεί. Ηλέκτρα 2: Πηγαίνει στην αστυνομία και τον καταγγέλλει

Εντωμεταξύ η μητέρα της της λέει συνέχεια ότι ο Παύλος δεν είναι αυτό που δείχνει, αλλά η Νεφέλη πεισμώνει περισσότερο και επιμένει ότι θέλει να τον παντρευτεί. Παράλληλα η Ηλέκτρα αγνοώντας όσα γνωρίζει η κόρη της για την κρυφή της σχέση με τον Παύλο, δεν μπορεί να καταλάβει την αλλαγή της συμπεριφοράς της.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος είναι τελειωμένος μετά την αθώωση του Δημήτρη

Όπως θα δούμε στον β’ κύκλο της σειράς της ΕΡΤ1 «Ηλέκτρα» εκείνη προσπαθεί να εμποδίσει τον Σωτήρη να κάνει γαμπρό του τον Παύλο και επειδή εκείνος επιμένει να τον παντρευτεί η Νεφέλη, η Ηλέκτρα πάει στην αστυνομία και καταγγέλλει τον Παύλο. Δηλώνει ότι είναι κομμουνιστής και καταζητείται για την απόπειρα δολοφονίας του Αχιλλέα Γκούμα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *