Η Μάγισσα: Σοκάρει το νέο σκοτεινό τρέιλερ της σειράς

 

Η Μάγισσα: Σοκάρει το νέο σκοτεινό τρέιλερ της σειράς

Η Μάγισσα: Σοκάρει το νέο σκοτεινό τρέιλερ της σειράς

 

Ένα νέο σκοτεινό τρέιλερ έδωσε πριν λίγη ώρα στην δημοσιότητα ο ΑΝΤ1 για την σειρά “Η Μάγισσα-Φλεγόμενη Καρδιά”.

Μαρία Κίτσου, Γιούλικα Σκαφιδά και Γιώργος Παπαγεωργίου σε πρώτο πλάνο. Η Πανδώρα Μοντιλιάνι κρυφοκοιτάει τον Σίλβιο Εσποζίτο τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ξαφνικά την πλησιάζει η Λεώνη και ακούγεται να της λέει: “Λιώνεις για χάρη του. Δεν σε αδικώ όμως. Και ποια δεν θα τον ήθελε στο κρεβάτι της.” O έρωτας και η ίντριγκα φαίνεται πως δεν θα λείψουν ούτε από τον δεύτερο κύκλο της σειράς “Η Μάγισσα-Φλεγόμενη Καρδιά”.

 

 

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Έρωτας ή εμμονή; Τί νιώθει ο Μαθιός για την Βασιλική;

Παιχνίδια εξουσίας, συμμαχίες, προδοσίες έρχονται στη «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»

Ο φτερωτός λέοντας, σύμβολο της θαλασσινής πολιτείας, βρυχάται και δείχνει τη δύναμη του στην ενετοκρατούμενη Μάνη, ενώ πίσω από τα παιχνίδια εξουσίας μια ραγισμένη καρδιά θα καεί στην ίδια της τη φλόγα. Ο Μοντιλιάνι και ο Εσποζίτο τους οποίους θα γνωρίσουμε παρακάτω θα βρεθούν μαζί με τις συζύγους τους στο επίκεντρο των γεγονότων στη «Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά».

Η Πανδώρα, η γυναίκα του Τζουζέπε Μοντιλιάνι είναι μια Ελληνίδα που κατάγεται από την Πάργα. Η μετάθεση του συζύγου της στο Πόρτο Κάγιο είναι και για τους δύο μια αρνητική εξέλιξη. Σύντομα όμως θα συνειδητοποιήσει πως το να βρεθεί στη Μάνη δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού εκεί θα αλλάξει για πάντα η ζωή της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Άλλη ηθοποιός θα υποδυθεί τελικά την Δέσποινα – Ποια είναι;

Ο Σίλβιο Εσποζίτο τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι ένας Ενετός διοικητής του Πόρτο Κάγιο. Ένας στρατιωτικός που συμπεριφέρεται με σεβασμό στους Μανιάτες αφού είχαν αγωνιστεί σκληρά για να διώξουν τους Τούρκους, που ήταν και δικός τους εχθρός.

Έτσι οι Μανιάτες πίστευαν ότι δεν ήταν υπήκοοι των Ενετών, αλλά σύμμαχοι τους, κάτι το οποίο αυτοί είχαν αποδεχτεί.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *