Η Μάγισσα: Τι κρύβεται πίσω από την άφιξη του Αντόνιο Ρούσσο;

 

Η Μάγισσα: Τι κρύβεται πίσω από την άφιξη του Αντόνιο Ρούσσο;

Η Μάγισσα: Τι κρύβεται πίσω από την άφιξη του Αντόνιο Ρούσσο;

 

Η συνύπαρξη του καλού με το κακό, της αγάπης με το μίσος, της μαγείας με την πίστη στο αγαθό είναι κρίκοι μιας αλυσίδας τόσο στη ζωή όσο και στη «Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά» που η αρχή της θα μας μεταφέρει στο 1710 εκεί που ξεκίνησαν όλα και ανάμεσα στα πρόσωπα που θα δούμε να παίζουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις θα είναι και ο Αντόνιο Ρούσσο.

Η μάχη του καλού με το κακό στον δεύτερο κύκλο της σειράς Η Μάγισσα

Η μάχη ανάμεσα στο καλό και στο κακό, δημιουργήθηκαν το 1710 στην ενετοκρατούμενη Μάνη και πέρασαν από γενιά σε γενιά αφήνοντας ανεξίτηλα τα σημάδια τους στους απογόνους των πρώτων μαγισσών.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός 62: Θα πιάσει ο Νικηφόρος την μητέρα του με τον Μαθιό;

Στην ατέρμονη μάχη για δύναμη και επιρροή, μια απρόβλεπτη σύγκρουση γεννιέται. Η σύγκρουση του ορατού κόσμου με τον αόρατο, της πραγματικότητας με τη φαντασία, της πίστης με την αμφιβολία.

Όπου υπάρχουν μάγισσες υπάρχει και κάποιος άνθρωπος του θεού, ο οποίος θα κρατήσει τις ισορροπίες και θα παλέψει αν χρειαστεί για να σταματήσει το κακό. Εδώ στη σειρά του ANT1 «Η Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά», αυτός θα είναι ο Αντόνιο Ρούσσο που τον υποδύεται ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ένας Ιησουίτης μοναχός που το τάγμα του τον στέλνει στο Πόρτο Κάγιο για να επηρεάσει τους κατοίκους και να τους φέρει στον καθολικισμό.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός : O Άγγελος στέκεται βράχος στους Βρουλάκηδες

Ωστόσο όπως θα διαπιστώσουμε μέσα από τις εξελίξεις της σειράς, η άφιξη του Αντόνιο Ρούσσο και το παρελθόν του κρύβουν πολύ περισσότερα…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *