Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κάνει την ανατροπή στα νέα επεισόδια

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κάνει την ανατροπή στα νέα επεισόδια

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κάνει την ανατροπή στα νέα επεισόδια

 

Μία μεγάλη ανατροπή αναμένεται να κάνει ο Στάθης στα νέα επεισόδια της τέταρτης σεζόν στη “Γη της Ελιάς” προκαλώντας αναταραχές στην Μάνη.

Ο Δημοσθένης θα βρεθεί στο στόχαστρο επικίνδυνων αντρών που θα κάνουν απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, βάζοντας βόμβα στο αυτοκίνητό του. Ώρα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Μέχρι εκείνη την ώρα ο άντρας δεν έχει αντιληφθεί το παραμικρό και συνεχίζει ανέμελος τις παράνομες επαγγελματικές του δραστηριότητες που τον έχουν κάνει κυρίαρχο στο χώρο της διακίνηση των ναρκωτικών.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: H Ιουλία τα διαλύει όλα

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κάνει την ανατροπή στα νέα επεισόδια

Τότε ξαφνικά ο εκρηκτικός μηχανισμός στο όχημα του σκάει, βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή. Ο Δημοσθένης ταράζεται και προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη. Δίνει εντολή στους άντρες του λοιπόν να βρουν ποιοι είναι αυτοί που τον έχουν βάλει στο στόχαστρο.

Ταυτόχρονα όμως ο ίδιος έρχεται αντιμέτωπος και με την Ασπασία. Η γυναίκα τρομοκρατημένη από το συμβάν τον ρωτάει επανειλημμένως τι έχει συμβεί. Εκείνος προσπαθεί να της κρύψει την αλήθεια και της λέει ψέματα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Βάζει σκοπό να διαλύσει τον γάμο Αθηνάς – Τζον

Ωστόσο από τη βομβιστική επίθεση έχει θορυβηθεί και ο Στάθης ο όποιος συζητάει με τον ξάδερφό του το σοκαριστικό γεγονός και τον προειδοποιεί ότι κάποιοι τον θέλουν νεκρό. Παράλληλα, ο Στάθης κάνει την ανατροπή και του ζητάει και ο ίδιος εξηγήσεις στριμώχνοντας τον ακόμη περισσότερο.

Άραγε το παρελθόν του Δημοσθένη θα έρθει στο φως ή θα συνεχίσει απτόητος τις παράνομες δραστηριότητες τους;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *