Η Μάγισσα: Οι Μοντιλιάνι, οι Εσποζίτο και οι Ελληνίδες σύζυγοι

 

Η Μάγισσα: Οι Μοντιλιάνι, οι Εσποζίτο και οι Ελληνίδες σύζυγοι

Η Μάγισσα: Οι Μοντιλιάνι, οι Εσποζίτο και οι Ελληνίδες σύζυγοι

 

Καθηλωτική θα είναι η σειρά του ANT1 «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά» με τους Ενετούς Μοντιλιάνι και Εσποζίτο αλλά και τις Ελληνίδες συζύγους τους να βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων το 1710 στη Μάνη.

Παιχνίδια εξουσίας, συμμαχίες, προδοσίες έρχονται στη «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»

Ο φτερωτός λέοντας, σύμβολο της θαλασσινής πολιτείας, βρυχάται και δείχνει τη δύναμη του στην ενετοκρατούμενη Μάνη, ενώ πίσω από τα παιχνίδια εξουσίας μια ραγισμένη καρδιά θα καεί στην ίδια της τη φλόγα.

Ο Μοντιλιάνι και ο Εσποζίτο τους οποίους θα γνωρίσουμε παρακάτω θα βρεθούν μαζί με τις συζύγους τους στο επίκεντρο των γεγονότων στη «Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά».

Διαβάστε Επίσης  Ψυχοκόρες: Η Ματσούκα μοιράζεται στιγμές απ’τα γυρίσματα

 

Ο Τζουζέπε Μοντιλιάνι, τον οποίο υποδύεται ο Μελέτης Ηλίας, Ενετός ρέκτορας (δικαστής) και πρόσωπο αξιοσέβαστο με μεγάλη επιρροή, εκτελούσε τα καθήκοντά του στην Πάργα όπου γνώρισε και παντρεύτηκε την Πανδώρα. Κάποια στιγμή μαθαίνει ότι παίρνει μετάθεση στη Μάνη και τότε μπαίνει τέλος στα σχέδια του να υπηρετήσει δίπλα στον δόγη.

Ο ίδιος αντιμετωπίζει ως υποβιβασμό τη μετάθεσή του και είναι άγνωστο τι είναι διατεθειμένος να κάνει για να το αλλάξει αυτό.

Η Πανδώρα, η γυναίκα του Τζουζέπε, είναι μια Ελληνίδα που κατάγεται από την Πάργα. Η μετάθεση του συζύγου της στο Πόρτο Κάγιο είναι και για τους δύο μια αρνητική εξέλιξη. Σύντομα όμως θα συνειδητοποιήσει πως το να βρεθεί στη Μάνη δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού εκεί θα αλλάξει για πάντα η ζωή της.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ποιος θέλει να σκοτώσει την Μαργέτα και τον Στέφανο;

Ο Σίλβιο Εσποζίτο τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι ένας Ενετός διοικητής του Πόρτο Κάγιο.

Ένας στρατιωτικός που συμπεριφέρεται με σεβασμό στους Μανιάτες αφού είχαν αγωνιστεί σκληρά για να διώξουν τους Τούρκους, που ήταν και δικός τους εχθρός. Έτσι οι Μανιάτες πίστευαν ότι δεν ήταν υπήκοοι των Ενετών, αλλά σύμμαχοι τους, κάτι το οποίο αυτοί είχαν αποδεχτεί.

Ο Εσποζίτο είναι παντρεμένος με τη Ρενάτα στον ρόλο της οποίας θα δούμε την Έλενα Σαλαμπάση, μια Ελληνίδα αριστοκρατικής καταγωγής που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Κεφαλονιά. Οι Μανιάτες την σέβονται και την αγαπούν πολύ και εκείνη είναι πολύ γενναιόδωρη μαζί τους.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *