Famagusta: Παρατάει τον άντρα της και τρέχει στον Μάικλ

 

Famagusta: Παρατάει τον άντρα της και τρέχει στον Μάικλ

Famagusta: Παρατάει τον άντρα της και τρέχει στον Μάικλ

 

Τη μεγάλη ανατροπή θα κάνει η Σιμώνη στον τρίτο κύκλο της σειράς “Famagusta” αφού παρατάει τον άντρα της και τρέχει στην αγκαλιά του Μάικλ.

Η σχέση του Μάικλ και της Σιμώνης θα είναι από εκείνες που θα μας απασχολήσουν πολύ στα νέα επεισόδια του τρίτου και τελευταίου κύκλου της σειράς “Famagusta”.

H ζωή του Μάικλ μπαίνει σε νέα τροχιά στον τελευταίο κύκλο της σειράς. Όλα ανατρέπονται, λέει την αλήθεια στην Χριστίνα και τον Ανδρέα κι αποκτά την οικογένεια που ποτέ δεν είχε.

 

Famagusta: Παρατάει τον άντρα της και τρέχει στην αγκαλιά του Μάικλ

Από μοναχοπαίδι, βρέθηκε να έχει αδέλφια, ανιψιό, αλλά και παππού. Βέβαια, η υπόλοιπη οικογένεια Σέκερη, θα μάθει σταδιακά ότι ο Μάικλ είναι ο χαμένος γιος της Χριστίνας και του Αντρέα.

Διαβάστε Επίσης  Έκτακτη ανακοίνωση του ALPHA για τον Σασμό

Ο Μάικλ από την άλλη, έχει πολλά ερωτηματικά σε σχέση με την υπόθεση και θα ζητήσει εξηγήσεις από τη θετή του μάνα, τη Σοφία. Εδώ θα δούμε σημαντικές αποκαλύψεις. Η Σοφία κρύβει πολλά.

Σχετικά με την προσωπική του ζωή ο Μάικλ θα βιώσει κι εδώ πολλές ανατροπές. Η Σιμώνη, η γυναίκα που αγάπησε από την πρώτη στιγμή, θα μάθει ότι ο άντρα της έχει καταχραστεί χρήματα της ΜΚΟ και θα πάρει την απόφαση να τον χωρίσει.

Διαβάστε Επίσης  Famagusta: Αντικρίζει τον γιο της, ενώ τον θεωρεί νεκρό

 

Η Σιμώνη, όταν ξεκίνησε να έρχεται κοντά με τον Μάικλ είχε ενδοιασμούς και αισθανόταν τύψεις για τον άντρα της, τον Γιώργο. Στα νέα επεισόδια του τρίτου κύκλου της σειράς Famagusta θα την δούμε αποφασισμένη να θέλει να ζήσει τη ζωή της με τον Μάικλ.

Ο Μάικλ φυσικά και την δέχεται στην αγκαλιά του και μάλιστα αρχίζουν να κάνουν όνειρα μαζί, όντες πολύ ερωτευμένοι. Όσον αφορά τα υπόλοιπα ζευγάρια της σειράς θα βιώσουν εκπλήξεις και πολλές ανατροπές. Έρχονται επανασυνδέσεις, αλλά και χωρισμοί.

Aξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μάικλ θα σταθεί στο πλευρό του αδερφού του Παύλου, την ώρα που η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *