Η Γη της Ελιάς: Θα περάσει καυτά βράδια και με τις δυο

 

Η Γη της Ελιάς: Θα περάσει καυτά βράδια και με τις δυο

Η Γη της Ελιάς: Θα περάσει καυτά βράδια και με τις δυο

 

Ανάμεσα σε δυο γυναίκες, και σε ένα καυτό ερωτικό τρίγωνο, θα βρεθεί ο Γιώργης Κουράκος στον τέταρτο κύκλο της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς», ο οποίος θα περάσει καυτά βράδια και με τις δύο.

 

Ο Γιώργης και η Αριάδνη η κόρη της Ιουλίας έρχονται όλο και πιο κοντά και η φιλική τους σχ;eση εξελίσσεται σε ερωτική παρά τις αρχικές άμυνες του Κουράκου επειδή εκείνη είναι κόρη της πρώην γυναίκας του, ενώ την καρδιά του θα διεκδικήσει και μια άλλη κοπέλα, η Νάνσυ η κόρη του Τζον που ήρθε από την Αμερική για τον γάμο του πατέρα της. Η Γη της Ελιάς: Θα περάσει καυτά βράδια και με τις δυο

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς 24/9: Το παγιδευμένο βαν και η παρακολούθηση με τάμπλετ

Η Αριάδνη και ο Κουράκος φαίνεται να ζουν μια παθιασμένη σχέση, από τη στιγμή που εκείνη αποφάσισε να προχωρήσει και να αφήσει πίσω της τη σχέση της με τον Χρήστο, μια σχέση που δεν είχε μέλλον.

Από την άλλη ο Κουράκος όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς», βασανίζεται από τη σκέψη ότι είναι κόρη της Ιουλίας και παρά τα συναισθήματα που έχει για εκείνη προσπαθεί να απομακρυνθεί κάπως.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη εγκαινιάζει την εταιρεία της – Ηχηρές απουσίες

Παράλληλα η Νάνσυ που τον πολιορκεί και κάποια στιγμή καταλήγουν να περνο9ύν μαζί ένα παθιασμένο βράδυ.

Σύντομα όλα μαθαίνονται και ξεκινούν τα κουτσομπολιά που όπως είναι φυσικό επηρεάζουν κατά κάποιο τρόπο τις οικογένειες των δυο κοριτσιών. παρόλα αυτά ούτε η Νάνσυ ούτε η Αριάδνη είναι διατεθειμένες να κάνουν πίσω και συνεχίζουν να διεκδικούν την καρδιά του Γιώργη. Άραγε ποια από τις δύο θα επιλέξει ο Κουράκος;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *