Η Γη της Ελιάς: Γίνεται στόχος βομβιστικής επίθεσης από…

 

Η Γη της Ελιάς: Γίνεται στόχος βομβιστικής επίθεσης από…

Η Γη της Ελιάς: Γίνεται στόχος βομβιστικής επίθεσης από…

 

Δύσκολες στιγμές έρχονται στον νέο, τέταρτο κύκλο της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς» για τον Δημοσθένη καθώς γίνεται στόχος τρομερής βομβιστικής επίθεσης.

 

Ο Δημοσθένης πηγαίνει και παίρνει το παιδί από την Ξένια και στο πλευρό του έχει την Ασπασία, η οποία αφήνει στο παρελθόν τις κακές τους στιγμές και δέχεται να μεγαλώσει μαζί του αυτό το αγοράκι.

Τη στιγμή που φαίνεται ότι όλα στη ζωή τους έχουν μπει σε μια τάξη, έρχεται ένας νέος εφιάλτης για τον Δημοσθένη, καθώς σύμφωνα με το περιοδικό MyTV εκείνος μπαίνει στο στόχαστρο μιας αντίπαλης συμμορίας διακίνησης ναρκωτικών που θέλουν να τον καταστρέψουν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Αριάδνη: «Θα πάω στην αστυνομία και θα…»

 

Η Γη της Ελιάς: Γίνεται στόχος βομβιστικής επίθεσης από…

Μάλιστα αυτοί οι άνθρωποι όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» οργανώνουν απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Δημοσθένη, τοποθετώντας βόμβα στο αυτοκίνητό του.

Εκείνος συνεχίζει ανέμελος τις δραστηριότητές του, μέχρι που ο εκρηκτικός μηχανισμός στο αυτοκίνητο του σκάει βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του. Αμέσως βάζει τους δικούς του να βρουν ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από αυτήν την επίθεση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης στις ειδήσεις, ως μανιακός δολοφόνος

Την ίδια ώρα τρομοκρατημένη η Ασπασία προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει αλλά αυτός δεν της αποκαλύπτει κάτι και προσπαθεί να την πείσει ότι όλα είναι καλά. Εντωμεταξύ εξηγήσεις ζητάει και ο ξάδερφος του ο Στάθης ο οποίος έχει θορυβηθεί με την βομβιστική επίθεση.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *