ΣΚΑΪ: Ποιο Exatlon; Το Survivor έρχεται νωρίτερα απ’ ότι περιμέναμε

 

ΣΚΑΪ: Ποιο Exatlon; Το Survivor έρχεται νωρίτερα απ’ ότι περιμέναμε

ΣΚΑΪ: Ποιο Exatlon; Το Survivor έρχεται νωρίτερα απ’ ότι περιμέναμε

 

Τα πάνω κάτω έρχονται τελικά στον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν, καθώς αντί το Exatlon, φαίνεται να έρχεται νωρίτερα το Survivor.

Η μεγάλη ανατροπή – To Survivor στο πρώτο μισό της νέας σεζόν

Το επιτελείο του ΣΚΑΪ σύμφωνα με το zappit.gr συζητά με την Acun Medya τις τελευταίες εβδομάδες και όπως φαίνεται αποφάσισαν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή. Έτσι, όπως όλα δείχνουν το φθινόπωρο στην prime time του ΣΚΑΪ, θα δούμε το Tempting Fortune και το The Voice, αλλά και το Survivor.

Διαβάστε Επίσης  Φάνης Μπολέτσης-Survivor: Γόνος γνωστής οικογένειας ο παίκτης των Μαχητών που εκνευρίζει τους Διάσημους

Ο ΣΚΑΪ και η Acun Medya αποφάσισαν να το βγάλουν στον αέρα για πρώτη φορά από το πρώτο μισό της σεζόν. Μάλιστα θα είναι ανανεωμένο με ακόμα πιο έντονο το στοιχείο της επιβίωσης.

Αυτή τη φορά, οι παίκτες στο Survivor θα είναι άνθρωποι καθημερινοί, οι οποίοι θα αναμετρηθούν με τα όρια τους και θα αγωνιστούν για την επιβίωση τους.

Στη νέα αυτή εκδοχή έπαιξε σίγουρα ρόλο και η μεγάλη συμμετοχή για το Τempting Fortune, κάτι που δείχνει πόσο ο κόσμος διψά για τα ριάλιτι επιβίωσης και περιπέτειας.

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler 22/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού σήμερα

Τέλος σχετικά με το Exatlon και τα υπόλοιπα format που έχουν προαναγγελθεί, αυτά φαίνεται ότι θα προγραμματιστούν για το δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή από τον Ιανουάριο του 2025 κι έπειτα. ΣΚΑΪ: Ποιο Exatlon; Το Survivor έρχεται νωρίτερα απ’ ότι περιμέναμε

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *