Μήλο: Το φρούτο που θα σας βοηθήσει να χάσετε κιλά

 

Μήλο: Το φρούτο που θα σας βοηθήσει να χάσετε κιλά

Μήλο: Το φρούτο που θα σας βοηθήσει να χάσετε κιλά

 

Απώλεια βάρους, επανεκπαίδευση των μυών και ανάκτηση της φυσικής κατάστασης.

Ωστόσο, αυτές οι σημαντικές “υποχρεώσεις” σαμποτάρονται όταν το άγχος έρχεται στην επιφάνεια λόγω της ρουτίνας της εργασίας, της προσπάθειας να επανέλθει κανείς στους ρυθμούς του και της προσπάθειας να προλάβει στόχους και χρονοδιαγράμματα. Στην περίπτωση ενός τέτοιου ασφυκτικού στρες, το φαγητό δεν είναι ο καλύτερος φίλος της σιλουέτας.

Αυτό συμβαίνει επειδή καταναλώνεται βιαστικά, απρόσεκτα, απρογραμμάτιστα και συνήθως πρόχειρα. Εκτός από τα μήλα.

Διαβάστε Επίσης  Ξηροί καρποί για εξυπνότερα παιδιά

Τα μήλα είναι ίσως το μόνο φρούτο που προσφέρει ικανοποιητικό κορεσμό. Και σε συνδυασμό με τις πολλές βιταμίνες που περιέχει, τα μήλα είναι η πιο υγιεινή, χορταστική και αδυνατιστική τροφή που μπορείτε να τρώτε καθημερινά, ειδικά στο γραφείο.

 

Μήλο: Το φρούτο που θα σας βοηθήσει να χάσετε κιλά

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η κατανάλωση τριών μήλων την ημέρα μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του λίπους και να ηρεμήσει τον εγκέφαλο από τις κρίσεις άγχους. Επιπλέον, σας κρατάει χορτάτους για ώρες χωρίς να αισθάνεστε λιγούρες, διευκολύνοντας έτσι την αποφυγή παγίδων με παχυντικά τρόφιμα γεμάτα θερμίδες.

Διαβάστε Επίσης  Διατροφή και σωματική δραστηριότητα στο Σακχαρώδη Διαβήτη

Ιαπωνικές κλινικές δοκιμές έχουν αποδείξει ότι τα μήλα (ιδίως τα πράσινα) περιέχουν βιταμίνες Α, Β και C, πολυφαινόλες και προκυανιδίνες, οι οποίες συμβάλλουν θετικά στη μείωση της εποχικής τριχόπτωσης και βοηθούν στην ανάπτυξη νέων μαλλιών.

Αν ξέρετε ότι ένα μήλο την ημέρα κρατάει τον γιατρό μακριά, υπολογίστε πόσο θα ωφελήσουν το σώμα και τα μαλλιά σας τρία μήλα την ημέρα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *