Άγιος Έρωτας: Όσα αποκάλυψε η Ηρώ Μουκίου για τον ρόλο της

 

Άγιος Έρωτας: Όσα αποκάλυψε η Ηρώ Μουκίου για τον ρόλο της

Άγιος Έρωτας: Όσα αποκάλυψε η Ηρώ Μουκίου για τον ρόλο της

 

Η Ηρώ Μουκίου τη νέα σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά του ALPHA «Άγιος Έρωτας», υποδυόμενη τη Σμαρώ, μια γυναίκα που κρύβει σθένος και δυναμισμό. Άγιος Έρωτας: Όσα αποκάλυψε η Ηρώ Μουκίου για τον ρόλο της

 

Όταν νιώσει ότι πλησιάζει ο κίνδυνος θα γίνει εκδικητική και μαχητική

Η Σμαρώ είναι μια γυναίκα της διπλανής πόρτας, που δεχόταν ρατσισμό εξαιτίας της ιδιότητας της ως οικιακή βοηθός.

Είναι χήρα, έχει δυο απιδιά, ένα γιο και μια κόρη τα οποία υοεραγαπά και εργάζεται στο σπίτι του Κλεάνθη και της Χριστίνας, η οποία έχει μια απέχθεια για εκείνη και έτσι η σχέση τους είναι αρκετά συγκρουσιακή, ενώ ο σύζυγός της την προστατεύει προσπαθώντας να ηρεμεί τα πνεύματα…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο κρυφός πόνος του Μάνου για την μητέρα του

«Είναι υπομονετική και ευγενική γυναίκα και έχει μάθει να σκύβει το κεφάλι καθώς έτσι μεγάλωσε ως υπηρέτρια και ψυχοκόρη» λέει η Ηρώ Μουκίου για τη Σμαρώ που υποδύεται στη σειρά «Άγιος Έρωτας», η οποία κρύβει πολλά εκρηκτικά μυστικά.

Ο γιος της Σμαρώς, ο Αργύρης εργάτης του πιο ισχυρού άντρα της περιοχής, είναι ερωτευμένος με την κόρη του. Η μητέρα του ξέρει για τον έρωτα αυτόν και προσπαθεί να τον αποτρέψει καθώς ξέρει ότι αυτή η σχέση θα ήταν από την αρχή καταδικασμένη.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 136 , 137 , 138 , 139 , 140, 141

Η κόρη της, η Αναστασία δουλεύει στο ξενοδοχείο της περιοχής. Αγαπάει πολύ τον αδερφό της και τον υποστηρίζει για τον έρωτα του για τη Χλόη καθώς θέλει να είναι χαρούμενος.

Η Σμαρώ σύμφωνα με την Ηρώ Μουκίου, αν και σκύβει συνέχεια το κεφάλι, όταν νιώσει τον κίνδυνο να πλησιάζει και να απειλείται η οικογένειά της θα γίνει εκδικητική και μαχητική και δεν πρόκειται να καταθέσει τα όπλα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *