Καλλονή ηθοποιός από τη Γη της Ελιάς, αναστάτωσε την Τουρκία

 

Καλλονή ηθοποιός από τη Γη της Ελιάς, αναστάτωσε την Τουρκία

Καλλονή ηθοποιός από τη Γη της Ελιάς, αναστάτωσε την Τουρκία

 

Αναστάτωσε την Τουρκία μια ηθοποιός από την Γη της Ελιάς, η οποία έριξε το instagram με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε με το μαγιό της.

Ο λόγος για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς του MEGA για να απολαύσει ξέγνοιαστα και ξεκούραστα το καλοκαίρι της.

Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βρίσκεται για πρώτη φορά στο Μποντρούμ και φαίνεται να έχει ενθουσιαστεί πολύ από το συγκεκριμένο μέρος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Φιλιώ εκθέτει την Αθηνά

Στην ανάρτηση που έκανε, η ηθοποιός μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες, τόσο της ίδιας να ποζάρει με μαγιό, όσο και της μαγευτικής αυτής τοποθεσίας.

 

 

Να υπενθυμίσουμε πως η Ναυσικά Παναγιωτακοπουλου θα μπει στον τέταρτο κύκλο της σειράς Η Γη της Ελιάς και θα υποδυθεί την Νόρα, την σύντροφο του Μιχάλη Χατζή (Στέφανος Μιχαήλ), η οποία θα συστηθεί σε όλους ως παιδοψυχολόγος, όμως στην πραγματικότητα είναι μια πολύ επικίνδυνη και σκοτεινή γυναίκα, καθώς είναι μπλεγμένη σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, κάτι που θα αποκαλυφθεί σχετικά σύντομα και έτσι η ηθοποιός δεν θα μείνει για πολύ στην σειρά.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *