Ηρώ Μουκίου: Αγνώριστη στον ρόλο της ως Σμάρω στη σειρά «Άγιος έρωτας» – Τι λέει για την ηρωίδα της

 

Ηρώ Μουκίου: Αγνώριστη στον ρόλο της ως Σμάρω στη σειρά «Άγιος έρωτας» - Τι λέει για την ηρωίδα της

Ηρώ Μουκίου: Αγνώριστη στον ρόλο της ως Σμάρω στη σειρά «Άγιος έρωτας» – Τι λέει για την ηρωίδα της

 

Η Ηρώ Μουκίου κάνει δυναμικό τηλεοπτικό comeback και θα τη δούμε αγνώριστη ως Σμάρω Μανωλοπούλου στη νέα πολυαναμενόμενη σειρά του Alpha, Άγιος έρωτας!

Όπως παραδέχτηκε στο TiVi Σίριαλ ο ρόλος της είναι ιδιαίτερος καθώς τόνισε: «Είναι χήρα, έχει έναν γιο και μία κόρη κι εργάζεται ως οικιακή βοηθός στο σπίτι της Χριστίνας (Κατερίνα Παπουτσάκη) και του Κλεάνθη (Γιάννης Τσορτέκης).

Η Σμάρω είναι μια υπομονετική κι ευγενική γυναίκα και έχει μάθει να σκύβει το κεφάλι καθώς έτσι μεγάλωσε, ως υπηρέτρια και ψυχοκόρη. Από την πλευρά της Χριστίνας υπάρχει μια συγκρουσιακή σχέση και μία απέχθεια προς τη Σμάρω. Ο Κλεάνθης από την άλλη λειτουργεί προστατευτικά απέναντί της. Είναι ήρεμη δύναμη και λειτουργεί πυροσβεστικά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μαργαρίτα Σώζει Την Μυρτάλη – Της Βρίσκει Νέα Δουλειά

 

Οι σχέσεις του ζευγαριού προς τα έξω δείχνουν ισορροπημένες. Όμως μέσα στο σπίτι είναι διαταραγμένες.

Η Σμάρω δεν γνωρίζει τα μυστικά της Χριστίνας (ότι είναι ερωμένη του Παύλου, που είναι σύζυγος της καλύτερής της φίλης). Η ίδια κουβαλάει εξίσου πολλά μυστικά, εκρηκτικά θα έλεγα.

Όταν απειληθεί η οικογένειά της και νιώσει τον κίνδυνο να πλησιάζει, η Σμάρω θα γίνει διεκδικητική και μαχητική. Είναι μια γυναίκα που κρύβει μέσα της μεγάλο σθένος και δυναμισμό. Δεν καταθέτει τα όπλα».

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Ανατροπή: Ο Αντρέας πάει στον γάμο Αστέρη-Αργυρώς

Η Σμάρω έχει δύο παιδιά, την Αναστασία (Ιφιγένεια Καραμήτρου) που δουλεύει στο ξενοδοχείο της περιοχής με αφεντικό τον Κυριάκο (Θανάσης Κουρλαμπάς) και τον Αργύρη, που είναι εργάτης του Παύλου και ερωτευμένος με την κόρη του, τη Χλόη (Δανάη Παππά).

Όπως αποκάλυψε η Ηρώ Μουκίου:

«Ο Παύλος δεν θα μπορούσε να επιτρέψει μια τέτοια σχέση με την κόρη του. Η Σμάρω γνωρίζει τον έρωτα αυτό και θέλει να τον αποτρέψει καθώς τον θεωρεί εξαρχής καταδικασμένο. Κι έχει δίκιο, από την άποψη ότι ο Παύλος θα κάνει τα πάντα για να χωρίσει το κορίτσι του από τον γιο της υπηρέτριας, όπως τον αποκαλεί».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *