Η Γη της Ελιάς: Συνένοχοι στο ίδιο έγκλημα θα βρεθούν οι…

 

Η Γη της Ελιάς: Ένα ακριβό ταξίδι θα αποβεί μοιραίο για τους…

Η Γη της Ελιάς: Συνένοχοι στο ίδιο έγκλημα θα βρεθούν οι…

 

Συνένοχοι στο ίδιο έγκλημα θα βρεθούν Ασπασία και Δημοσθένης, όπως θα δούμε στον τέταρτο κύκλο της σειράς Η Γη της Ελιάς.

Συγκεκριμένα, ο δεύτερος ενημερώνεται από τον ντετέκτιβ πως Ξένια με το μωρό βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη και έτσι αποφασίζει να πάει αμέσως και να τη βρει μαζί με την Ασπασία. Το ζευγάρι λοιπόν πηγαίνει στο συγκεκριμένο σημείο και η κοπέλα παθαίνει σοκ, μιας και δεν πίστευε ότι θα τον έβλεπε ξανά μπροστά της και τρέμει για την αντίδραση του.

«Νόμιζες ότι δεν θα σε ξετρύπωνα; Και στου βοδιού το κέρατο να κρυβόσουν, πάλι θα σε έβρισκα. Πού έχεις το παιδί; Λέγε!», της φωνάζει, σύμφωνα με το tiviσίριαλ. Η Ξένια τα χάνει και ο Δημοσθένης φτάνει στα άκρα, βγάζει το όπλο και της το βάζει στο κεφάλι: «Φέρε μου το παιδί γιατί θα σε σκοτώσω», την απειλεί.

Διαβάστε Επίσης  Εκτός Υπηρεσίας: Τι θα δούμε στο αποψινό ξεκαρδιστικό επεισόδιο (20/9)

 

Εκείνη την στιγμή η Ασπασία που είναι μπροστά σε όλο αυτό που συμβαίνει, παθαίνει σοκ και απαιτεί από τον Δημοσθένη να κατεβάσει το όπλο από το κεφάλι της Ξένιας, όπως θα δούμε στην Γη της ΕΛιάς.

«Δημοσθένη, τι κάνεις; Κατέβασε το όπλο τώρα», του λέει, όμως εκείνος δεν την ακούει. Η Ασπασία μπαίνει μπροστά και επιμένει: «Κατέβασέ το, τώρα», του φωνάζει και εκείνος το κάνει. Στη συνέχεια γυρίζει στην Ξένια και της λέει:

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Με λιγότερα επεισόδια αυτή την εβδομάδα – Ο λόγος

«Μάνα είμαι και ξέρω πολύ καλά πώς νιώθεις. Αλλά καταλαβαίνεις πως το σωστό για το δικό του μέλλον είναι να μεγαλώσει μαζί μας. Σε παρακαλώ, φέρε το μωρό και σου υπόσχομαι πως θα του προσφέρουμε την καλύτερη ζωή που θα μπορούσε να έχει».

Η Ξένια λοιπόν αναγκάζεται να υποχωρήσει και καθώς δεν έχει άλλη επιλογή, παραδίδει το παιδί στον Δημοσθένη και την Ασπασία με πόνο ψυχής, καθώς έχει δεθεί μαζί του και δεν θέλει να το αποχωριστεί, όμως δεν παύει να είναι ένα έγκλημα, με την τελευταία να νιώθει πολλές τύψεις, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *