Άγιος Έρωτας: Ο Γκοτσόπουλος μιλά για τον ρόλο του – Βίντεο

 

Άγιος Έρωτας: Ο Γκοτσόπουλος μιλά για τον ρόλο του – Βίντεο

Άγιος Έρωτας: Ο Γκοτσόπουλος μιλά για τον ρόλο του – Βίντεο

 

Για τον ρόλο του πατέρα Νικολάου που θα ενσαρκώσει στην νέα σειρά του ALPHA, Άγιος Έρωτας μίλησε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Ένας ιερέας με κρυμμένα μυστικά καταφθάνει σε μια μικρή πόλη μέχρι που ο έρωτας του χτυπά την πόρτα, μιας και ερωτεύεται τη νεαρή και αγαπημένη κόρη του ισχυρότερου και πλουσιότερου άντρα της περιοχής, Χλόη, την οποία υποδύεται η Δανάη Παππά.

Αυτό το διάστημα, οι ηθοποιοί βρίσκονται σε πυρετό γυρισμάτων, ενώ το κανάλι καθημερινά φροντίζει να μοιράζεται βίντεο και φωτογραφίες στα social media προκειμένου να μας δώσει μια γεύση για τα όσα πρόκειται να δούμε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μπαίνει φυλακή στα νέα επεισόδια

Μάλιστα, πριν λίγη ώρα, ο ALPHA μοιράστηκε ένα βίντεο όπου βλέπουμε τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο να μιλά για τον ρόλο του πατέρα Νικόλαου που υποδύεται στον Άγιο Έρωτα.

 

 

«Εγώ υποδύομαι στον Άγιο έρωτα, τον πατέρα Νικόλαο. Ο πατέρας Νικόλαος έχει μια μικρή αδερφή που αυτοκτόνησε οπότε πάει να μάθει αυτό το “γιατί”

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσονας αποφασίζει να αναθέσει στον Μάρκο την επιστασία των κτημάτων

. Ένας άνθρωπος του Θεού καλείται στην πράξη να αποδείξει ότι είναι άνθρωπος του Θεού. Εμένα αυτό με συγκινεί πάρα πολύ. Όπως και το πώς κάποιοι άνθρωποι όπως και το πώς μπορούν κάποιοι άνθρωποι να φέρονται απάνθρωπα.

Αυτή η πάλη μεταξύ αρετής και κακίας μπορεί να γίνει άνετα μια μετάθεση. Πώς τόσοι άνθρωποι μέσα σε μια ζούγκλα προσπαθούμε να ισορροπήσουμε σε έναν πιο αληθινό, πιο δίκαιο κόσμο», είπε ο πρωταγωνιστής.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *