Διάφανη Αγάπη: Η Ευτυχία Μελή μιλά για τον ρόλο της στη σειρά

 

Διάφανη Αγάπη: Η Ευτυχία Μελή μιλά για τον ρόλο της στη σειρά

Διάφανη Αγάπη: Η Ευτυχία Μελή μιλά για τον ρόλο της στη σειρά

 

Με ανυπομονησία περιμένουμε τη νέα και πολλά υποσχόμενη σειρά του ALPHA με τίτλο «Διάφανη Αγάπη», στην οποία παίζει και η Ευτυχία Μελή, γνωστή από το «Προξενιό της Ιουλίας», ως Κατερίνη.

«Το ότι έχω σκηνές με τον Μιχάλη Οικονόμου και τον Νίκο Ψαρρά είναι τεράστιο καλλιτεχνικό δώρο»
διάφανη αγάπη Ευτυχία Μελή Διάφανη Αγάπη: Η Ευτυχία Μελή μιλά για τον ρόλο της στη σειρά

Η Κατερίνα που υποδύεται στη «Διάφανη Αγάπη», η Ευτυχία Μελή είναι μια απλή γυναίκα που αγαπάει την οικογένειά της και έχει αφιερωθεί σε αυτή. Λατρεύει τον σύζυγό της και δείχνει μεγάλη κατανόηση για τη δύσκολη δουλειά του. Είναι πάντα δίπλα του και έχει έναν γλυκό λόγο πάντα που θα τον κάνει να νιώσει όμορφα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Χωρισμός, λίγο μετά τον γάμο;

Η Ευτυχία Μελή αναφερόμενη στη γυναίκα που υποδύεται είπε: «Αν είχα κάνει οικογένεια, είμαι σίγουρη πως θα είχα πάντα μια ζεστή αγκαλιά για τον σύζυγό μου, όπως η Κατερίνα για τον δικό της».

Επίσης σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα η ηθοποιός δήλωσε ότι νιώθει ενθουσιασμένη για αυτή τη συνεργασία και τυχερή που παραμένει στην ομάδα του Διονύση Παναγιωτάκη, ενώ είπε ότι ο Σπύρος Ρασιδάκης με τον οποίο έχει ξανασυνεργαστεί είναι υπέροχος σκηνοθέτης και καταπληκτικός άνθρωπος. «Αν και ο ρόλος μου είναι μικρός εδώ, το ότι έχω σκηνές με τον Μιχάλη Οικονόμου και τον Νίκο Ψαρρά είναι για μένα ένα τεράστιο καλλιτεχνικό δώρο».

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη Επεισόδιο 8 – Οι χειρότεροι φόβοι όλων επαληθεύονται

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *