Η Γη της Ελιάς : Σε τρεις μπελάδες μπαίνουν οι…

 

Η Γη της Ελιάς : Νέα συμμορία σκορπά τρόμο στην Μάνη

Η Γη της Ελιάς : Σε τρεις μπελάδες μπαίνουν οι…

 

Δύσκολα θα είναι τα πράγματα για τη Μαρίνα και τον Μάνο όπως θα δούμε στον 4ο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» και τα περισσότερα προβλήματα θα έχουν σχέση με τη μικρή Αγγελική.

Ούτε ένα, ούτε δύο… Τρία τα χτυπήματα για τη Μαρίνα και τον Μάνο

Αρχικά όπως είναι φυσικό τους επηρεάζει πάρα πολύ το συμβάν με τη φωτιά στο σπίτι του Ισίδωρου που παραλίγο εκεί να χάσει τη ζωή της η Αγγελικούλα, ενώ στη θλίψη έχουν βυθιστεί με τον θάνατο της νταντάς της που βρισκόταν εκείνη την ώρα μαζί της στο σπίτι.

Το ζευγάρι αναγκάζεται να εγκατασταθεί σε άλλο σπίτι δίνοντας μεγάλη σημασία στη ψυχολογία της μικρής. Οι μέρες κυλάνε και όλα δείχνουν σιγά σιγά ότι η ζωή τους μπαίνει ξανά σε κανονικούς ρυθμούς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Στο φως η αλήθεια για το παρελθόν του Παρασκευά

Εντωμεταξύ στην Αρεόπολη φτάνει ο Μιχάλης Χατζής που και η Νόρα η αρραβωνιαστικιά του, οι οποίοι κερδίζουν τη συμπάθεια και την εμπιστοσύνη των κατοίκων της Μάνης.

 

Η Γη της Ελιάς : Σε τρεις μπελάδες μπαίνουν οι…

Η Νόρα που εργάζεται ως παιδοψυχολόγος μάλιστα αρχίζει να κάνει πιο στενή παρέα με την οικογένεια της Μαρίνας και του Μάνου αλλά και με την οικογένεια της Αθηνάς. Δυστυχώς όπως θα αποδειχθεί στη συνέχεια η γυναίκα αυτή είναι μέλος ενός κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας και χρησιμοποιεί την ιδιότητά της για να παγιδεύει παιδιά.

Μάλιστα στο στόχαστρο της μπαίνει η Αγγελική, αλλά ευτυχώς θα αποκαλυφθεί η δράση της και δεν θα προλάβει να κάνει κάτι.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Αργυρώ και Αστέρης «σκοτώνονται» στο τμήμα

Τέλος ο Μάνος και η Μαρίνα όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς», θα δεχθούν ακόμα ένα χτύπημα και αυτή τη φορά θα είναι από συγγενικό τους πρόσωπο.

Η Αντιγόνη επιστρέφει από το Λονδίνο στη Μάνη θέλοντας πλέον να κοιτάξει την προσωπική της ζωή. Όπως θα δούμε έρχεται κοντά με τη μικρή Αγγελική και το μητρικό ένστικτο που τόσα χρόνια είχε θάψει βαθιά μέσα της βγαίνει ξανά στην επιφάνεια. Έτσι αρχικά μιλάει στον Ισίδωρο και του λέει ότι θέλει πίσω το παιδί της και πως ήρθε η ώρα να πουν την αλήθεια στη μικρή.

Την πρόθεση της μαθαίνουν και ο Μάνος με τη Μαρίνα, οι οποίοι χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *