Η Γη της Ελιάς: Οι τρεις γυναίκες που θα μας απασχολήσουν

Η Γη της Ελιάς: Οι τρεις γυναίκες που θα μας απασχολήσουν
Η Γη της Ελιάς: Οι τρεις γυναίκες που θα μας απασχολήσουν

 

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς» στον 4ο κύκλο σε κάποιες από τις οποίες σημαντικό ρόλο θα παίξουν τρεις γυναίκες, ανάμεσα τους και η Αντιγόνη.

Σημαντικές αλλαγές στις ζωές κάποιων ηρώων στη Γη της Ελιάς

Η κόρη του Ισίδωρου, στη «Γη της Ελιάς», η Αντιγόνη, έχει επιστρέψει στη Μάνη με σκοπό να διεκδικήσει πίσω τη μικρή Αγγελική. Μάλιστα ενημερώνει τον πατέρα της, ότι θέλει να μιλήσει στη μικρή και να της αποκαλύψει ότι αυτή είναι η βιολογική της μητέρα, κάτι που βρίσκει τον Ισίδωρο αντίθετο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Απίστευτη Εξέλιξη – Η Βασιλική Χωρίζει Τον Φίλιππο

Ο Μάνος και η Μαρίνα μαθαίνοντας τα σχέδια της προσπαθούν να την πείσουν ότι δεν είναι κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο αφού μπορεί να δημιουργήσει έτσι προβλήματα στην Αγγελική. Άραγε θα καταφέρουν να της αλλάξουν γνώμη;

 

Αναστάτωση θα προκληθεί όμως και στο σπίτι του Δημοσθένη και της Ασπασίας όταν η Ειρήνη ανακαλύψει ότι έχουν πάρει εκεί το μωρό της Ξένιας για να το μεγαλώσει η μητέρα της. Εκείνη που ήδη έχει πει φανερά ότι δεν θέλει το μωρό εκεί, θα αρχίσει να εκβιάζει τον Δημοσθένη και την Ασπασία, ενώ θα καταστρώσει σχέδιο ώστε να φύγει το μωρό από το σπίτι.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Εξέλιξη σοκ: Η Αργυρώ ζητά από τον Αστέρη να χωρίσουν

Τέλος, ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στη σειρά, η Νόρα, η αρραβωνιαστικιά του Μιχάλη Χατζή θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στους κατοίκους της Μάνης. Η κοπέλα πίσω από την ιδιότητα της παιδοψυχολόγου, κρύβει ένα άλλο αδίστακτο πρόσωπο.

Μπλεγμένη σε κύκλωμα παιδεραστίας, προσεγγίζει την Αγγελική και τη Φιλιώ, αναστατώνοντας τις οικογένειες των κοριτσιών.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *