Η Γη της Ελιάς: Το χάσμα ανάμεσα τους μεγαλώνει

 

Η Γη της Ελιάς: Το χάσμα ανάμεσα τους μεγαλώνει

Η Γη της Ελιάς: Το χάσμα ανάμεσα τους μεγαλώνει

 

Ανατροπές θα παρακολουθήσουμε στις σχέσεις κάποιων ζευγαριών στον 4ο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» και ένα από αυτά θα είναι ο Μάνος και η Μαρίνα των οποίων ο γάμος φτάνει στα πρόθυρα της διάλυσης για ακόμα μια φορά.

Χάνουν το πάθος που είχαν ο ένας για τον άλλον

Ο Μάνος και η Μαρίνα προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους καθώς τα πρόσφατα γεγονότα του εμπρησμού και η ταλαιπωρία που πέρασε η μικρή Αγγελική τους έχει επηρεάσει πολύ.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Μαρίνα και Αστέρης τσακώνονται ξανά

Μάλιστα αφοσιώνονται περισσότερο στη μικρή και σιγά σιγά αρχίζουν να παραμελούν τη μεταξύ τους σχέση, η οποία ήδη έχει περάσει δύσκολα με τον εθισμό του Μάνου στα χάπια αμφεταμίνης.

Τώρα η Μαρίνα εργάζεται αρκετές ώρες στο ανθοπωλείο, ενώ παράλληλα βοηθάει και τον πεθερό της στο Δημαρχείο στη θέση της Αμαλίας. Από την άλλη ο Μάνος αρχίζει να κάνει ταξίδια για να επεκταθούν οι δραστηριότητες της οικογενειακής επιχείρησης, καθώς ο Μιχάλης Χατζής έχει αναλάβει το πόστο του.

Όπως θα δούμε στον 4ο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», ο Μάνος και η Μαρίνα απομακρύνονται όλο και περισσότερα, ενώ την ίδια ώρα η κόρη του Τζον προσπαθεί να έρθει κοντά στον γιο του Ισίδωρου. Ο Μάνος γοητεύεται από το φλερτ της και βέβαια δεν λέει κάτι στη Μαρίνα, η οποία δεν περνάει απαρατήρητη στα μάτια του Μιχάλη.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: Χωρίς επεισόδιο σήμερα κι ο λόγος δεν είναι το Debate

Τα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή του ζευγαριού επηρεάζουν όπως είναι φυσικό τη σχέση και τον γάμο τους. Πόσο κοντά είναι άραγε στην οριστική διάλυση;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *