Η Γη της Ελιάς: Ακόμη δεν παντρεύτηκαν, χωρίζουν;

 

Η Γη της Ελιάς: Ακόμη δεν παντρεύτηκαν, χωρίζουν;
Η Γη της Ελιάς: Ακόμη δεν παντρεύτηκαν, χωρίζουν;

 

Ο Τζον και η Αθηνά παντρεύτηκαν στον τρίτο κύκλο στη “Γη της Ελιάς” αλλά θα τους δούμε να χωρίζουν στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου.

Ο Τζον μπήκε ξαφνικά στη ζωή της Αθηνάς και της έδωσε νόημα, ενώ κι εκείνη εντυπωσίασε τον Τζον από την πρώτη στιγμή με την παρουσία της αλλά και την προσωπικότητά της.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε επαγγελματικά πλαίσια, αλλά γρήγορα εκδήλωσαν τα συναισθήματά τους ο ένας για τον άλλον. Πέρασαν πολλά εμπόδια αλλά το τέλος του τρίτου κύκλου της σειράς, τους βρήκε παντρεμένους, αλλά και πιο ερωτευμένους από ποτέ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: O Γιώργος αποτελειώνει τον Δημοσθένη

 

Η Γη της Ελιάς: Τζον-Αθηνά: Ακόμη δεν παντρεύτηκαν και χωρίζουν

Αναγκαστικός χωρισμός για Τζον και Αθηνά

Το ζευγάρι θα μείνει χωριστά, αλλά όχι επειδή το θέλει, αλλά επειδή το προστάζουν οι συνθήκες. Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά λόγω της αγοράς του νέου ελαιώνα που αγοράστηκε από την ίδια και την οικογένεια των Βρεττάκων, στην περιοχή της Αττικής, θα μετακομίσει στην Αθήνα για να μπορεί να συντονίζει και να επιβλέπει τις εργασίες.

Η Μαρία χαίρεται που έχει πλέον κοντά της την κόρη της, όχι όμως και ο Τζον ο οποίος λόγω των υποχρεώσεων του στη Μάνη είναι αναγκασμένος να μένει χωριστά με την Αθηνά. Εδώ θα δούμε γκρίνιες και εμπόδια ανάμεσα στους νεόνυμφους.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Μάρκος και Θεοφανώ σε μεγάλο κίνδυνο

Το θέμα της απόστασης προβληματίζει τόσο την Αθηνά όσο και τον Τζον, αλλά στην παρούσα φάση δεν μπορούν να διακόψουν αυτή την συνθήκη. Το ζήτημα που προκύπτει είναι για πόσο θα ζουν χωριστά. Μήπως αυτή η νέα αναγκαστική συνθήκη φέρει και το οριστικό τέλος στη σχέση τους;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *