Η Μάγισσα – β’ κύκλος: Οι πρώτες δηλώσεις των πρωταγωνιστών

 

Η Μάγισσα – β’ κύκλος: Οι πρώτες δηλώσεις των πρωταγωνιστών
Η Μάγισσα – β’ κύκλος: Οι πρώτες δηλώσεις των πρωταγωνιστών

 

Αλαζονεία, απληστία και οργή είναι τα κίνητρα που θα καθορίσουν τις πράξεις των ηρώων της σειράς «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά», για τους ρόλους των οποίων μίλησαν οι πρωταγωνιστές της.

 

«Πάμε να επιχειρήσουμε κάτι πολύ ηρωικό με μεράκι»

Το prequel της «Μάγισσας» με ένα all star cast, θα μας ταξιδέψει στο παρελθόν και θα μας δείξει πώς ξεκίνησαν όλα.

Η Μαρία Κίτσου που δήλωσε ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή της στη σειρά, είπε για την Πανδώρα Μοντιλιάνι που υποδύεται, ότι πρόκειται για έναν αινιγματικό χαρακτήρα.

«Όταν διάβασα το σενάριο έπαθα σοκ γιατί δεν έχω ξαναδιαβάσει ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι ένα απίστευτο crime story, το 1710, μια αχαρτογράφητη εποχή της Ελλάδας. Πάμε να επιχειρήσουμε κάτι πολύ ηρωικό με μεράκι».

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος ήξερε τον δολοφόνο και έστησε τα πάντα για να καταστρέψει όσους τον έβλαψαν

Ο Ηλίας Μελάτης που υποδύεται τον Τζουζέπε Μοντιλιάνι ανέφερε «Τα συναισθήματά μου για τη Μάγισσα θα έλεγα ότι είναι … όχι και τόσο μαγικά, γιατί καταπολεμώ τη μαγεία που υπάρχει γύρω μας».

 

Η Μάγισσα – β’ κύκλος: Οι πρώτες δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Η Γιούλικα Σκαφιδά που είδαμε πέρσι στις «Ψυχοκόρες», τη νέα σεζόν θα βρίσκεται ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σειράς «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά» στον ρόλο της Λεώνης, μιας απόκοσμης γυναίκας με περίεργες συνήθειες και μεταφυσικά χαρακτηριστικά που όμως όπως είπε είναι ανθρώπινη. «Θα της δώσω ψήγματα ευαισθησίας, ανθρωπιάς και καλοσύνης, όσο σκοτεινή και αν είναι και όσο κι αν τη μισούν οι υπόλοιποι ήρωες της σειράς».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος στο μάτι του Ιταλού μαφιόζου

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου δήλωσε για τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί «Θα παίξω τον ρόλο του Σίλβιο. Το συναίσθημά μου για τη Μάγισσα είναι ενθουσιασμός. Όταν πέρασα από τις ακροάσεις και με πήρε ο Λευτέρης Χαρίτος, ήταν σαν να πήρα ένα υπέροχο δώρο γιατί πολύ σπάνια σου δίνεται η ευκαιρία να μπεις στο πετσί ενός τέτοιου ρόλου».

Τέλος, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης είπε «είμαι ο πατέρας Αντώνης και ελπίζουμε να περάσουμε μια πολύ όμορφη χρονιά μαζί. Είμαι πολύ περίεργος γι’ αυτά που θα έρθουν μπροστά μου και γι’ αυτά που θα συμβούν αιώνες πίσω…»

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *