H Γη της Ελιάς: Λυκούργος και Κουράκος σώζουν τον…

 

H Γη της Ελιάς: Λυκούργος και Κουράκος σώζουν τον…
H Γη της Ελιάς: Λυκούργος και Κουράκος σώζουν τον…

 

Ο αστυνόμος Γιώργης Κουράκος και ο δικηγόρος Λυκούργος Μπράτης αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για να ηρεμήσουν τα οξυμένα πνεύματα στη σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Από τη στιγμή που θα αποκαλυφθεί ο βρώμικος ρόλος της Νόρας θα βρεθεί στο στόχαστρο των κατοίκων της Μάνης και ο σύντροφος της ο Μιχάλης Χατζής, διευθυντής του ελαιοτριβείου των Βρεττάκων, ο οποίος αν και δηλώνει ότι έχει πλήρη άγνοια για τη δράση της συζύγου του, κανείς δεν το πιστεύει αλλά απεναντίας τον θεωρούν συνεργό της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτός πολιορκεί τρελά την Ευτυχία

 

H Γη της Ελιάς: Λυκούργος και Κουράκος σώζουν τον Χατζή Μιχάλη στη Γη της Ελιάς

Ο Μιχάλης Χατζής δεν μπορεί να βγει από το σπίτι κι αυτό γιατί σε κάθε του βήμα βρίσκεται αντιμέτωπος με κάποιον από τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι τον βρίζουν και παράλληλα τον καλούν να εγκαταλείψει το δυνατό συντομότερο τη Μάνη.

Με αφορμή όλη αυτή την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στην Αρεόπολη, δύο άνδρες ο αστυνόμος Κουράκος και ο Λυκούργος Μπράτης προσπαθούν να εξισορροπήσουν την κατάσταση καθώς πιστεύουν κι οι δυο ότι ο Μιχάλης Χατζής δεν έχει σχέση με τις εγκληματικές δραστηριότητες της συντρόφου του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Για Την Ιουλία Και Τον Κουράκο Μαθαίνει Ο Στάθης

Στην αρχή αντιμετωπίζουν την καχυποψία των συμπατριωτών τους αλλά στη πορεία καταφέρνουν και τους πείθουν.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *