Famagusta: Ο Παύλος χαροπαλεύει – Ο Μάικλ στο πλευρό του

 

Famagusta: Ο Παύλος χαροπαλεύει – Ο Μάικλ στο πλευρό του
Famagusta: Ο Παύλος χαροπαλεύει – Ο Μάικλ στο πλευρό του

 

Η υγεία του Παύλου επιδεινώνεται στα νέα επεισόδια του τρίτου κύκλου της σειράς ”Famagusta” και ο ίδιος θα κινδυνεύσει.

Ο Παύλος από την στιγμή που έμαθε για την ασθένειά του, την κράτησε κρυφή από όλους, πέρα από την Ιφιγένεια και τον πατέρα του. Δεν θέλησε ποτέ όμως να κάνει κάποια θεραπεία.

Αυτό φυσικά έχει αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία του, αφού οι κρίσεις και τα συμπτώματα αυξάνονται. Στο πλευρό του έχει την Ιφιγένεια, η οποία άφησε στην άκρη τον εθισμό της με το ποτό κι αφιερώθηκε στον άντρα της και το παιδί της.

Ο Παύλος δεν χάνει στιγμή με τον μικρό Αντρίκο, γιατί περιμένει τον θάνατο και θέλει να ευχαριστηθεί το παιδί του όσο ποτέ. Η μητέρα του Χριστίνα δεν ξέρει ακόμη τίποτα για την ασθένειά του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία κάνει τεστ DNA στην κόρη της

 

Famagusta: Ο Παύλος χαροπαλεύει – Ο Μάικλ στο πλευρό του

Στον συγκλονιστικό τρίτο κύκλο της σειράς, θα δούμε την υγεία του Παύλου να χειροτερεύει και ο χρόνος να πιέζει τον νεαρό Σέκερη. Παράλληλα, ο ίδιος σταδιακά μαθαίνει τα ευχάριστα πως ο Μάικλ είναι τελικά ο αδερφός του.

Μία τεράστια πληγή κλείνει για την οικογένεια Σέκερη, αφού η Χριστίνα και ο Ανδρέας κρατούν στην αγκαλιά τους το παιδί τους, μετά από τόσα πολλά χρόνια. Όλοι είναι χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: επόμενα επεισόδια από την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου

Την ευτυχία αυτή όμως, θα επισκιάσει η είδηση για την υγεία του Παύλου. Η Χριστίνα μαθαίνει ότι ο γιος της δεν είναι καλά και καταρρέει. Ο Μάικλ σαν πραγματικός αδερφός, μαζί με την Ιφιγένεια φυσικά, δεν θα φύγει λεπτό από το πλευρό του Παύλου.

Ο Παύλος θεωρεί πως κάθε θεραπεία, δεν έχει νόημα να γίνει, ενώ όλοι οι δικοί τoυ άνθρωποι τον συμβουλεύουν να μην παραιτηθεί από τη ζωή και τον παροτρύνουν να την κάνει. Άραγε θα τους ακούσει;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *