Η Γη της Ελιάς: Νέο σκάνδαλο ξεσπά στη Μάνη – Η εμπλοκή του Κουράκου

 

Η Γη της Ελιάς: Νέο σκάνδαλο ξεσπά στη Μάνη – Η εμπλοκή του Κουράκου
Η Γη της Ελιάς: Νέο σκάνδαλο ξεσπά στη Μάνη – Η εμπλοκή του Κουράκου

 

Νέο σκάνδαλο στη Μάνη στο οποίο εμπλέκεται ο Κουράκος, κάνει κάποιους να ντρέπονται να κυκλοφορήσουν όπως θα δούμε στον 4ο κύκλο της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς».

 

«Μας έχεις κάνει ρεζίλι σε όλη τη Μάνη με τα καμώματά σου»

Γιώργης και Αριάδνη βρίσκουν το άλλο τους μισό στο πρόσωπο ο ένας του άλλου και προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή, όχι όμως για πολύ.

Η Ιουλία, που μαθαίνει για αυτή τη σχέση δεν ανέχεται ένα τέτοιο σκάνδαλο από την ίδια της την κόρη. Αν και έκανε πριν λίγο καιρό τα στραβά μάτια όταν έμαθε για τον παράνομο δεσμό της με τον Χρήστο που είναι παντρεμένος με την Αφροδίτη επειδή και η ίδια βρέθηκε στην ίδια θέση πολλά χρόνια πριν με τον Στάθη, τώρα η σχέση της Αριάδνης με τον Γιώργη είναι κάτι που την ξεπερνά.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Η Γερακίνα ανακοινώνει ότι είναι έγκυος

 

Η Γη της Ελιάς: Νέο σκάνδαλο ξεσπά στη Μάνη – Η εμπλοκή του Κουράκου

Η νέα σχέση της κόρης της με τον Κουράκο όπως θα δούμε στον 4ο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», είναι κάτι που δεν μπορεί να δεχτεί και αυτό επειδή ο Γιώργης είναι πρώην σύζυγος της Ιουλίας

. Εντωμεταξύ και ο Στάθης είναι αντίθετος με τη νέα σχέση της κόρης του και ντρέπεται να κυκλοφορήσει στη Μάνη. «Πρώτα ο Χρήστος, τώρα ο αστυνόμος. Μας έχεις κάνει ρεζίλι σε όλη τη Μάνη με τα καμώματά σου.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η κορυφαία συνάντηση Σταύρου και Αστέρη

Έχεις καταλάβει πως είναι ο πρώην άντρας της μάνας σου; Τι θα πει ο κόσμος αν μαθευτεί ότι έμπλεξες μαζί του;» της λέει και συνεχίζοντας την προειδοποιεί «Αριάδνη, λογικέψου και κοίτα να συνέλθεις! Βάλε τέλος τώρα στη σχέση αυτή, αλλιώς αυτή τη φορά θα είμαι πραγματικά αμείλικτος μαζί σου».

Η Αριάδνη όμως δεν πτοείται απ’ όσα της λένε οι γονείς της και αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να παλέψει για την ευτυχία της.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *