Η Γη της Ελιάς: Εκείνη πέφτει σε άλλη αγκαλιά και αυτός ζηλεύει

 

Η Γη της Ελιάς: Εκείνη πέφτει σε άλλη αγκαλιά και αυτός ζηλεύει
Η Γη της Ελιάς: Εκείνη πέφτει σε άλλη αγκαλιά και αυτός ζηλεύει

 

Στον 4ο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» θα δούμε παλιές σχέσεις να διαλύονται, νέες σχέσεις να δημιουργούνται και κάποια από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν πάλι θα είναι η Αριάδνη και ο Χρήστος.

Ο Κουράκος είναι το κίνητρο της Αριάδνης να αφήσει πίσω της τον Χρήστο

Ο Κουράκος και η Αριάδνη, που προσπαθεί να ξεχάσει τον Χρήστο, έρχονται όλο και πιο κοντά με αποτέλεσμα η μεταξύ τους φιλία να εξελίσσεται σιγά σιγά σε ερωτικό ενδιαφέρον. Η Γη της Ελιάς: Εκείνη πέφτει σε άλλη αγκαλιά και αυτός ζηλεύει

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Η Βασιλική αποκαλύπτει: «Δεν τον ήθελα τον Στεφανή»

Μάλιστα κάποια στιγμή περνούν μια παθιασμένη ερωτική βραδιά και τότε συνειδητοποιούν ότι δεν είναι απλώς ένα πάθος αλλά έχουν και αισθήματα ο ένας για τον άλλον. Καθώς δεν μπορούν να ελέγξουν όσα νιώθουν προχωρούν σε σχέση που την κρατούν όμως κρυφή.

Εντωμεταξύ ο Χρήστος στη «Γη της Ελιάς» που προσπαθεί να μείνει πιστός στην Αφροδίτη και να αναθερμάνει τον γάμο τους, φαίνεται ότι κατά βάθος δεν έχει ξεπεράσει την Αριάδνη και έτσι κάθε φορά που την βλέπει η αγάπη του για εκείνη έρχεται και πάλι στην επιφάνεια.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Οι 5 δυνατές σκηνές που θα δούμε το 2023

Μάλιστα όταν αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στην Αριάδνη και τον Κουράκο η ζήλεια τον πνίγει και έρχεται αντιμέτωπος με πολλές προκλήσεις.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *