Η Μάγισσα: Τα τρία στοιχεία φωτιά για τον δεύτερο κύκλο

 

 

Η Μάγισσα: Τα τρία στοιχεία φωτιά για τον δεύτερο κύκλο
Η Μάγισσα: Τα τρία στοιχεία φωτιά για τον δεύτερο κύκλο

 

Τον ερχόμενο Οκτώβριο η σειρά του ΑΝΤ1 “Η Μάγισσα-Φλεγόμενη Καρδιά” κάνει πρεμιέρα με δεύτερο κύκλο.

Ποια τρία στοιχεία φωτιά, που θα μας απασχολήσουν;

O πρώτος κύκλος της σειράς, και ειδικά το ανατρεπτικό φινάλε, μας άφησαν πολλά ερωτηματικά σε σχέση με πρόσωπα και γεγονότα. Ο δεύτερος κύκλος, αναμένεται να δώσει απαντήσεις.

Η Μάγισσα: Τα τρία στοιχεία φωτιά για τον δεύτερο κύκλο

Η σειρά θα ξεκινήσει με ένα άλμα στον χρόνο και θα μεταφερθούμε στη Μάνη του 1910. Εκεί, o Ανδρέας Λάσκαρης, ο δισέγγονος της Θεοφανώς, επιστρέφει στη γενέτειρά του, τη Μάνη, με σκοπό να πουλήσει τον πύργο της οικογένειάς του. Εκεί, θα ανακαλύψει ένα παρελθόν που αγνοούσε.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Ο Γιάννης Βασιλώττος ως φτωχό και λαϊκό παιδί

Αυτό είναι και το πρώτο σημαντικό στοιχείο που θα μας απασχολήσει. Μέσα από την αναζήτηση για τους προγόνους του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν γρίφο, που αν τον λύσει, θα ελευθερώσει τη γενιά του από το χάρισμα-κατάρα.

Τα βήματά του θα τον οδηγήσουν πίσω στον χρόνο, στο 1710, τότε που οι δυνάμεις του καλού και του κακού δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά. Μαζί του, θα φτάσουμε κι εμείς στη αρχή της ιστορίας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Συγκινητική εξομολόγηση του Λυκούργου θα ραγίσει καρδιές

 

Αμέσως μετά θα μεταφερθούμε στην Ενετοκρατούμενη Μάνη, όπου οι πρόγονοι Λασκαραίων και Γερακάρηδων θα δώσουν απαντήσεις μέσα από στοιχεία φωτιά. Ο Μήτρος Γερακάρης, ο προπάππος του Σπήλιου Γερακάρη, θεωρεί τον εαυτό του άρχοντα του Πόρτο Κάγιο. Ικανότατος πειρατής έχει αφήσει πια τις θάλασσες και έχει ανοίξει ένα καπηλειό με πόρνες.

Ο Νικήτας Λάσκαρης, ο προπάππος του Μιχαήλ Λάσκαρη, πήρε μέρος στις τελευταίες μάχες των Ενετών εναντίον των Τούρκων στην Πελοπόννησο. Πλέον, μοιράζεται τον πύργο του με τους Ενετούς και προστατεύει τα συμφέροντα των Μανιατών.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *