Ο Γιατρός: Η Έλλη Τρίγκου εισβάλει στον δεύτερο κύκλο της σειράς

 

Ο Γιατρός: Η Έλλη Τρίγκου εισβάλει στον δεύτερο κύκλο της σειράς

Ο Γιατρός: Η Έλλη Τρίγκου εισβάλει στον δεύτερο κύκλο της σειράς

 

Ο Γιατρός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Έλλη Τρίγκου εισβάλει στον δεύτερο κύκλο της σειράς

Δεν σταματά να μας εκπλήσσει ο Γιατρός που είναι σε πυρετό γυρισμάτων για τον δεύτερο κύκλο του. Η σειρά του Alpha που βασίζεται σε αληθινή ιστορία επιστρέφει στου δέκτες μας το φθινόπωρο και κοντά στο καστ του πρώτου κύκλου έρχονται προσθήκες που μεγαλώνουν το ενδιαφέρον για τα νέα επεισόδια.

Τα νέα πρόσωπα στη σειρά είναι: Μαριάννα Κιμούλη, Πέτρος Λαγούτης,

Θάλεια Ματίκα, Ευδοκία Ρουμελιώτη,

Ιωάννης Παπαζήσης, Αλέκος Συσσοβίτης,

Έλενα Μεγγρέλη, Ηλέκτρα Μπαρούτα.

Όλοι αναλαμβάνουν ρόλους κλειδιά στην κλινική και στην εξέλιξη της ιστορίας του βασικού πρωταγωνιστή, Ανδρέα Βρεττού aka Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Η hair artist της σειράς, Δήμητρα Νικολαϊδου ανέβασε βίντεο όπου βλέπουμε την Έλλη Τρίγγου ντυμένη με την ιατρική ρόμπα στα γυρίσματα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης συμμαχεί με τον πατέρα του για την Μυρτάλη

«Η ομάδα μεγαλώνει» έγραψε εύστοχα για την ηθοποιό που άφησε πίσω της της τη Μάνη μιας άλλης εποχής και επιστρέφει στο σήμερα με έναν τελείως διαφορετικό ρόλο από αυτούς που μέχρι σήμερα την είχαμε συνηθίσει!

Ο Γιατρός: Η υπόθεση του δεύτερου κύκλου

Η πρώτη σεζόν καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές αφηγούμενη την ιστορία του γιατρού Ανδρέα Βρεττού (Κ.Μαρκουλάκης) ο οποίος μετά από έναν πυροβολισμό στο κεφάλι, «έχασε» τα τελευταία δώδεκα χρόνια από τη ζωή του. Την απώλεια της αίσθησης της μνήμης, ίσως και κατ’ επέκταση του εαυτού, αυτόν τον αποπροσανατολισμό διαχειρίστηκε «Ο Γιατρός».

Στην προσπάθειά του να ενώσει τα κομμάτια της ζωής του και να επουλώσει τα τραύματά του, η διαδρομή ήταν επώδυνη για τον ίδιο αλλά συναρπαστική για όσους την παρακολούθησαν.

Η δεύτερη σεζόν θα μας συνεπάρει αφηγούμενη τη μεγάλη νέα αρχή που περιμένει τον Ανδρέα Βρεττό και τους συναδέλφους του, οι οποίοι αφήνουν πίσω τους την κρίσιμη περίοδο της έκτακτης υγειονομικής ανάγκης που δημιούργησε ο Covid-19.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Ποιος σατανάς μπορεί να θέλει το κακό σας;»

Η δεύτερη σεζόν μιλάει για την ελπίδα και την εμπειρία της ασθένειας ως μια δεύτερη ευκαιρία, εστιάζοντας στην επιστροφή στην κανονικότητα μετά το τέλος της πανδημίας.

Ο Αντρέας και οι συνάδελφοί του, αφού βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά του Covid, αρχίζουν να φροντίζουν ξανά με ενσυναίσθηση τους ασθενείς που τους εμπιστεύονται στην αναζήτηση διάγνωσης και θεραπείας.

Καθένας από τους πρωταγωνιστές πρέπει να ξεκινήσει μια νέα ζωή, αφού η συνθήκη του covid έφερε απώλειες και νέα δεδομένα. Στη μεγάλη περιπέτεια της επιστροφής στην κανονικότητα, αυτό που διακυβεύεται δεν είναι πλέον μόνο το μέλλον του Doc, σύμφωνα με το znews, όπως στην πρώτη σεζόν, αλλά το μέλλον ολόκληρου του τμήματος, αφού απειλείται η ίδια του η ύπαρξη

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *