Η Παραλία: Η μεταμόρφωση σοκ της Λιάντου στα γυρίσματα

 

Η Παραλία: Η μεταμόρφωση σοκ της Λιάντου στα γυρίσματα
Η Παραλία: Η μεταμόρφωση σοκ της Λιάντου στα γυρίσματα

 

Η Αφροδίτη Λιάντου εισβάλλει στον δεύτερο κύκλο της σειράς “Η Παραλία” και η μεταμόρφωσή για τον νέο της ρόλο είναι σοκαριστική.

Τα νέα επεισόδια της “Παραλίας” τον Σεπτέμβριο θα μας καθηλώσουν και οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με τα μυστικά τους. Η Ιφιγένεια Τουφεξή, που υποδύεται η Αφροδίτη Λιάντου θα φέρει αναταραχές στα Μάταλα. Η Παραλία: Η μεταμόρφωση σοκ της Λιάντου στα γυρίσματα

 

Η πανέμορφη και ταλαντούχα Αφροδίτη Λιάντου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μία φωτογραφία από τα πυρετώδη γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς. Η μεταμόρφωσή της σοκάρει αφού την βλέπουμε με νέο λουκ και προσαρμοσμένη στην εποχή που διαδραματίζεται η σειρά.

Διαβάστε Επίσης  Θύμιος Μπουγάς: Κανένα ίχνος του από τις 4 Μαΐου – Δραματική έκκληση από την οικογένειά του

 

Ποια είναι η Ιφιγένεια Τουφεξή που εισβάλλει στον δεύτερο κύκλο

Η σειρά «Η παραλία» επιστρέφει για μια δεύτερη σεζόν γεμάτη ίντριγκες, συγκινήσεις και εκπλήξεις. Μια ωδή στην Κρήτη, στην ομορφιά της φύσης και στη δύναμη του απαγορευμένου έρωτα.

Ο Παύλος επιστρέφει ξανά στο νησί και η γνωριμία του με την Ιφιγένεια (Αφροδίτη Λιάντου) είναι αναπόφευκτη. Ο έρωτάς τους θα είναι κεραυνοβόλος και γεμάτος πάθος αλλά ταυτόχρονα απαγορευμένος! Ο Παύλος προσπαθεί με κάθε τρόπο να πάρει την εξουσία ξανά στα χέρια του ενώ η Ιφιγένεια να τη διατηρήσει αλλά αυτό θα φέρει συγκρούσεις.

Διαβάστε Επίσης  Εξελίξεις στην υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης – Ενεργοποιήθηκε τις τελευταίες ώρες το Viber στη συσκευή της Τι έγραφε στο τελευταίο της μήνυμα

Το 1975 βρίσκει την Ελλάδα σε μια μεταβατική περίοδο αμέσως μετά τη Χούντα. Στους βράχους των Ματάλων παλιοί και νέοι χαρακτήρες συνυπάρχουν αναζητώντας την ταυτότητά τους σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία.

Μια σκοτεινή ιστορία από την περίοδο της Γερμανικής κατοχής βγαίνει ξανά στην επιφάνεια. Μια ιστορία που πολλοί γνώριζαν αλλά επέλεξαν να ξεχάσουν.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *