Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος της Αμαλίας στη σειρά

 

Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος της Αμαλίας στη σειρά

Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος της Αμαλίας στη σειρά

 

Η Αμαλία θα συνεχίσει να μας απασχολεί πολύ ως χαρακτήρας και στο τέταρτο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», καθώς θα γίνει το δεξί χέρι της Χάιδως, με θέση στο δημαρχείο, με συνεργό για τα νέα σατανικά της σχέδια, αλλά και με καλές «ψεύτικες» σχέσεις με τους Βρεττάκους!

 

Όπως ήδη γράψαμε ο Ισίδωρος παραιτείται – λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων – από δήμαρχος της Ανατολικής Μάνης και προτείνει στο δημοτικό συμβούλιο για αντικαταστάτρια του την Χάιδω Στεφανέα.

Η εισήγηση του γίνεται δεκτή και η Χάιδω αναλαμβάνει καθήκοντα δημάρχου.

Η Χάιδω επειδή αγνοεί κάποια θέματα του δήμου προσλαμβάνει την Αμαλία – που έχει μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι της τοπικής αυτοδιοίκησης – η οποία γίνεται το δεξί της χέρι. Με τον τρόπο αυτό η Αμαλία καταφέρνει και μπαίνει ξανά στο δημαρχείο αναλαμβάνοντας και πάλι θέση ευθύνης.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Μάκης επιστρέφει και διεκδικεί την Στέλλα

Η ίδια – όπως θα δούμε στο ξεκίνημα του 4ου κύκλου – στην προσπάθεια της να μη κινήσει καμία υποψία θα ξαναπλευρίσει τον Ισίδωρο στον οποίο και φέρεται με πολύ ωραίο τρόπο σε σημείο που ο Ισίδωρος αρχίζει να τη βλέπει ξανά με συμπάθεια. Η Αμαλία κάνει μια ακόμη κίνηση πηγαίνοντας στο σπίτι του Ισίδωρου για να δει τη μικρή Αγγελική.

Επιπλέον πάει στην Αθήνα και επισκέπτεται την Ιουλία και το Στάθη προκειμένου να τους ευχηθεί για το μωρό τους. Αυτό που έχει στο μυαλό της η Αμαλία είναι να μην κόψει τις επαφές της με την οικογένεια των Βρεττάκων. Και όπως θα πρώτη φάση – δείχνει να τα καταφέρνει.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Στάσα απειλεί τον Γρηγόρη

Κανείς προς το παρόν δεν υποπτεύεται την Αμαλία για τις φωτιές που μπήκαν στα σπίτια του Ισίδωρου και της Αθηνάς. Βέβαια οι έρευνες συνεχίζονται και μένει να δούμε πότε θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και η ευθύνη της Αμαλίας για το μοιραίο εκείνο βράδυ που κάηκαν τα σπίτια του Ισίδωρου και της Αθηνάς.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *