Η Γη της Ελιάς: Τα φτιάχνει με την κόρη, ενώ αγαπάει την μάνα;

 

Η Γη της Ελιάς: Τα φτιάχνει με την κόρη, ενώ αγαπάει την μάνα;

Η Γη της Ελιάς: Τα φτιάχνει με την κόρη, ενώ αγαπάει την μάνα;

 

Αριάδνη και Κουράκος θα γίνουν το νέο ζευγάρι στην σειρά Η Γη της ελιάς.

Για ποιο λόγο όμως ο Κουράκος κάνει σχέση με την κόρη της πρώην του; Ο Κουράκος και η Ιουλία είχαν έναν φλογερό έρωτα που τους οδήγησε στον γάμο κι έπειτα χώρισαν. Η Ιουλία αγάπησε τον Στάθη και είναι πια πολύ ερωτευμένοι.

Η Γη της Ελιάς: Κάνει σχέση με την Αριάδνη γιατί είναι ερωτευμένος με την Ιουλία;

Όσο για τον Κουράκο, η ζωή του, του έφερε την Δήμητρα στον δρόμο του κι άρχισε να ελπίζει αλλά η ίδια επέλεξε την καριέρα της κι έφυγε για πάντα στην Αμερική. Από τότε, ο γοητευτικός αστυνομικός κατέρρευσε ψυχολογικά και έμεινε μόνος.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Αντιστρέφονται οι ρόλοι για Αλεξάνδρα και Ιάσονα

Γνωρίζοντας καλύτερα την Αριάδνη, άρχισε να έρχεται κοντά της και να του αρέσει η παρέα της. Η Αριάδνη από την άλλη, φτάνοντας στη Μάνη μόνιμα, ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τον Χρήστο.

Πέρασαν πολλές δυνατές στιγμές πάθους, αλλά αυτή η σχέση δεν έχει μέλλον. Ο Χρήστος είναι παντρεμένος με την Αφροδίτη και δεν θέλει να χωρίσει, αλλά από την άλλη πολιορκεί ερωτικά, με τον τρόπο του, την Αριάδνη.

Η νεαρή γυναίκα είναι μπερδεμένη. Στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου, θα δούμε τον Κουράκο και την Αριάδνη να έρχονται πολύ κοντά και μέσα από μία απλή φιλία θα γίνουν ζευγάρι.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Συγκινητική η πρώτη συνάντηση του Αλέξη με τον πατέρα του

Ο Κουράκος θα καλέσει την Αριάδνη σπίτι του και θα ανταλλάξουν ένα καυτό φιλί. Αμέσως μετά, θα πέσουν στο κρεβάτι, κάνοντας φλογερό έρωτα. Τα συναισθήματά τους δεν μπορούν να τα πνίξουν κι έτσι επιλέγουν να τα ζήσουν, κάνοντας σχέση.

Το ”αγκάθι” αυτής της σχέσης όμως θα είναι πάντα το παρελθόν του Κουράκου με την μάνα της Αριάδνης, την Ιουλία. Μήπως ο Κουράκος μέσα του είναι ακόμη ερωτευμένος με την Ιουλία κι έτσι έκανε σχέση με την Αριάδνη ή μήπως όχι;

Το σίγουρο είναι πως αυτή η ιστορία θα μας απασχολήσει πολύ και θα έχει δραματικές εξελίξεις στις ζωές των ηρώων. Ειδικά όταν μάθουν τα πάντα Στάθης και Ιουλία.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *