Η Γη της Ελιάς – Η Ασπασία καταρρέει: «Σώστε το παιδί μου»

 

Η Γη της Ελιάς – Η Ασπασία καταρρέει: «Σώστε το παιδί μου»

Η Γη της Ελιάς – Η Ασπασία καταρρέει: «Σώστε το παιδί μου»

 

Η Ασπασία καταρρέει μόλις μαθαίνει ότι απήγαγαν την κόρη της Ειρήνη, όπως θα δούμε την τέταρτη σεζόν στην σειρά “Η Γη της Ελιάς”.

Τα μέλη της οργάνωσης, παρακολουθούν κάθε κίνηση της Ειρήνης και την κατάλληλη στιγμή, όταν εκείνη περπατάει αμέριμνη στον δρόμο, την αρπάζουν και την μεταφέρουν με δεμένα μάτια σε μία σκοτεινή αποθήκη.

Εγκέφαλος αυτής της απαγωγής φαίνεται να είναι μία αδίστακτη γυναίκα. Όταν ο Δημοσθένης και η Ασπασία μαθαίνουν για την απαγωγή της κόρης τους συγκλονίζονται και κάνουν τα πάντα, με σκοπό να την σώσουν.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: O Δημήτρης κάνει μία τελευταία προσπάθεια με την Άννα

Η Ασπασία αρχίζει να φωνάζει και ξεσπάει σε κλάματα και ζητάει από τον Δημοσθένη να πάρει την αστυνομία και να σώσουν το παιδί της. Η Ασπασία έχασε ήδη ένα παιδί, τον Κίμωνα και δεν μπορεί να αποχωριστεί και την Ειρήνη.

Το ίδιο συγκλονισμένος μοιάζει και ο Παρασκευάς, που εκείνη την στιγμή καταλαβαίνει πόσο πολύ αγαπάει την Ειρήνη και δεν θέλει να πάθει κανένα κακό. Ο Δημοσθένης καλεί την αστυνομία και παράλληλα διατάζει τους άντρες του, να οργώσουν την περιοχή και να ψάξουν για την Ειρήνη.

Διαβάστε Επίσης  Οι Πανθέοι: Ο Κίτσος είναι κολλημένος με την Μάρμω

Ο Γιώργης Κουράκος είναι εκείνος που θα ριχτεί ενεργά στη μάχη της έρευνας και υπόσχεται να βρει την Ειρήνη και να την επιστρέψει ζωντανή σπίτι της. Ωστόσο, οι απαγωγείς, καταλαβαίνουν τα σχέδια του Δημοσθένη και αρχίζουν να θυμώνουν μαζί του.

Έτσι, η γυναίκα-εγκέφαλος της σπείρας, στέλνει μήνυμα στον Δημοσθένη μέσω της Ειρήνης και τον προειδοποιεί να σταματήσει, γιατί αν κάνει κάποια λανθασμένη κίνηση θα σκοτώσουν την Ειρήνη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *