Ο Τιμωρός: Φωτογραφία σοκ από τα γυρίσματα με τον Δημήτρη Κίτσο

 

Ο Τιμωρός: Φωτογραφία σοκ από τα γυρίσματα με τον Δημήτρη Κίτσο

Ο Τιμωρός: Φωτογραφία σοκ από τα γυρίσματα με τον Δημήτρη Κίτσο

 

Ο Τιμωρός, η νέα σειρά του ALPHA έρχεται την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λάλο και θα βασίζεται στην τούρκικη σειρά Εζέλ.

Στο πλευρό του θα βρίσκονται ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος και η Μαρίνα Καλογήρου. Οι δυο πρώτοι θα υποδυθούν έναν τους δύο αδερφικούς του φίλους που τον πρόδωσαν ενώ η δεύτερη την μεγάλη του αγάπη, από την οποία επίσης έλαβε την έσχατη προδοσία και απογοήτευση.

Επιπλέον, στον Τιμωρό θα δούμε και τους: Νίκος Γκέλια, Ελεάνα Στραβοδήμου, Γιώτα Αργυροπούλου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Μαρία Χάνου Εριέττα Μανούρη, Κώστας Νικούλι και Δημήτρης Κίτσος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Αρετή: «Ελπίζω κάποια μέρα να γυρίσω και να σε βρω να με περιμένεις»

Ο τελευταίος θα είναι το νεανικό πρόσωπο του Δημήτρη Λάλου πριν αλλάξει για πάντα ενώ τον αντίστοιχο ρόλο της Μαρίνας Καλόγηρου θα ενσαρκώσει η Μαρία Χάνου.

Να θυμίσουμε πως ο Μάρκος (Δημήτρης Λάλος) επιστρέφει 18 χρόνια μετά την φυλάκιση του αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση από όσους τον πρόδωσαν και δεν είναι πια ο ίδιος.

Όχι μόνο στο όνομα και στην όψη, μιας και κάνει πλαστική στο πρόσωπο μετά από επίθεση στην φυλακή αλλά και στην καρδιά και στην ψυχή. Ο αθώος εικοσάχρονος έχει μεταμορφωθεί πια σε έναν αποφασισμένο άντρα που τον τρώει το σαράκι του μίσους.

Δεν γύρισε για να πάρει απαντήσεις, για να μάθει για ποιο λόγο τον πρόδωσαν οι δικοί του άνθρωποι. Αυτό πια δεν τον ενδιαφέρει καθόλου, αφού ο χρόνος πίσω δε γυρνά. Ο Μάρκος γύρισε για να πάρει εκδίκηση από όσους του στέρησαν την ζωή του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ξανά πατέρας ο Δημοσθένης

Ο ALPHA μάλιστα δημοσιεύει αρκετά συχνά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του Τιμωρού κι σε ένα από αυτά βλέπουμε τον Δημήτρη Κίτσο φανερά αλλαγμένο για τις ανάγκες του ρόλο του.

 

Ο Τιμωρός: Φωτογραφία σοκ από τα γυρίσματα με τον Δημήτρη Κίτσο

 

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *