Η Γη της Ελιάς: Με μια κηδεία ξεκινούν τα νέα επεισόδια

 

Η Γη της Ελιάς: Με μια κηδεία ξεκινούν τα νέα επεισόδια

Η Γη της Ελιάς: Με μια κηδεία ξεκινούν τα νέα επεισόδια

 

Με μια κηδεία θα ξεκινήσει ο τέταρτος κύκλος της σειράς Η Γη της Ελιάς κι ένας τραγικός θάνατος θα συγκλονίσει ολόκληρη την Μάνη.

Όπως είδαμε στο φινάλε του φετινού κύκλου,το σπίτι του Ισίδωρου τυλίχθηκε στις φλόγες την ώρα που μέσα σε αυτό βρίσκονταν η μικρή Αγγελική μαζί με την Ελευθερία.

Η γυναίκα μην έχοντας τη δυνατότητα να μετακινηθεί λόγω του σπασμένου ποδιού της εισπνέει καπνό και χάνει τις αισθήσεις της. Έτσι, όταν ο Μάνος και ο Στάθης πηγαίνουν στο σπίτι για να τις σώσουν και φωνάζουν το όνομά της δεν τους ακούει.

Διαβάστε Επίσης  H Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης παραπλανά τους πάντες

Δυστυχώς η Ελευθερία βρίσκει τραγικό θάνατο από την πυρκαγιά, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν μερικές μέρες για τα νέα επεισόδια. Όταν οι δύο άντρες καλούν σε βοήθεια και φτάνει η πυροσβεστική εντοπίζεται η σωρός της και διαπιστώνεται ότι η Ελευθερία δυστυχώς είναι νεκρή.

Τις επόμενες ώρες η τραγική αυτή είδηση διαδίδεται σε όλη τη Μάνη σοκάροντας τους πάντες και κυρίως την οικογένεια Βρεττάκου, η οποία με ραγισμένη καρδιά προγραμματίζει την κηδεία της γυναίκας, όπως θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς Η Γη της Ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος λίγο πριν το φινάλε της σειράς μπαίνει σε νέες περιπέτειες

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *