Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη ξεσπάει και χωρίζει τον Χρήστο

 

Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη ξεσπάει και χωρίζει τον Χρήστο

Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη ξεσπάει και χωρίζει τον Χρήστο

 

Η Αφροδίτη θα ξεσπάσει στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου στην σειρά “Η Γη της Ελιάς” και θα πάρει την μεγάλη απόφαση να χωρίσει με τον Χρήστο.

Ο Χρήστος, την ώρα που συνεχίζει να πολιορκεί την Αριάδνη, αφού δεν την έχει ξεπεράσει, προτείνει στην Αφροδίτη να κάνουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Η Αφροδίτη δέχεται με χαρά.

Η Γη της Ελιάς-Η Αφροδίτη ξεσπάει και χωρίζει τον Χρήστο

Όμως, θα κάνει μια παρορμητική πρόταση στην Ειρήνη, αν θέλει να έρθει μαζί με τον Παρασκευά στο ταξίδι και να πάνε ζευγάρια. Η Ειρήνη δέχεται και ο Χρήστος αναγκαστικά συμφωνεί, μη μπορώντας να κάνει κάτι άλλο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Όλο το καφενείο κοροϊδεύει τον Κουράκο

Το ταξίδι τους όμως θα έχει προβλήματα, τα οποία φαίνεται να δημιουργεί η Ειρήνη με την συμπεριφορά της. Η Ειρήνη θέλει να πάει να παίξει στο καζίνο, ενώ ο Παρασκευάς της το απαγορεύει ρητά.

Εκείνη επιμένει στην απόφασή της και πάει να παίξει κρυφά από τον Παρασκευά. Εκείνος όμως θα την πιάσει στα πράσα και θα αρχίσουν να μαλώνουν έντονα. Ο Χρήστος και η Αφροδίτη θα κάνουν τα πάντα για να τους ηρεμήσουν, αλλά μάταια.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Στρατής και Γεωργία αποτελούν παρελθόν από το κτήμα

Στο μεταξύ, η Ειρήνη θα κάνει μία ληστεία σε μαγαζί, λόγω της κλεπτομανίας της και θα την πιάσει η αστυνομία. Αυτό θα βάλει νέα εμπόδια στους υπόλοιπους, καθώς πληρώνουν το ποσό της εγγύησης, για να γλιτώσει η Ειρήνη την φυλακή.

Ο Παρασκευάς, αποφασίζει μετά από όλα αυτά να χωρίσει την Ειρήνη, ενώ και η Αφροδίτη θα ξεσπάσει και θα ζητήσει από τον Χρήστο να χωρίσουν, επιστρέφοντας στην Μάνη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *