Η Μάγισσα: Έτσι θα ξεκινήσει ο β’ κύκλος της σειράς

 

Η Μάγισσα: Έτσι θα ξεκινήσει ο β’ κύκλος της σειράς

Η Μάγισσα: Έτσι θα ξεκινήσει ο β’ κύκλος της σειράς

 

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς “Η Μάγισσα-Φλεγόμενη Καρδιά” έρχεται να μας καθηλώσει με ανατροπές και δραματικές εκπλήξεις σε πρόσωπα και γεγονότα.

Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε, αφήνοντας στο κοινό πολλά ερωτηματικά, τα οποία αναμένεται να λυθούν τη νέα σεζόν, μέσα από το μέλλον, αλλά και το παρελθόν.

Παλιοί και νέοι πρωταγωνιστές ενώνονται. Παρελθόν και μέλλον θα γίνουν ένα. Το βασικό καστ της σειράς και οι αινιγματικοί τους ρόλοι θα έχουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: «Βρείτε μου τον δολοφόνο. Θα τον θάψω εγώ ο ίδιος»

Η Μάγισσα: Έτσι θα ξεκινήσει ο β’ κύκλος της σειράς

Στα πρώτα επεισόδια της σειράς, φαίνεται να μεταφερόμαστε στο 1910, όπου ο δισέγγονος του Μάρκου και της Θεοφανώς, Ανδρέας Λάσκαρης επιστρέφει στη γενέτειρά του, την Μάνη, με σκοπό να πουλήσει τον πύργο της οικογένειάς του.

Εκεί, όμως, θα ανακαλύψει ένα παρελθόν που αγνοούσε. Μέσα από την αναζήτηση των προγόνων του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν γρίφο, που αν τον λύσει, θα ελευθερώσει τη γενιά του από το χάρισμα-κατάρα.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Νύχτα πάθους για Αντρέι και Θεοφανώ

Τα βήματά του θα τον οδηγήσουν πίσω στον χρόνο, στο 1710, τότε που οι δυνάμεις του καλού και του κακού δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά. Μαζί του, θα φτάσουμε κι εμείς στη αρχή της ιστορίας…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *