Η γη της ελιάς – 4ος κύκλος: Ασυμφωνίες, απιστίες και ζήλιες χωρίζουν τα ζευγάρια της σειράς!

 

Η γη της ελιάς – 4ος κύκλος: Ασυμφωνίες, απιστίες και ζήλιες χωρίζουν τα ζευγάρια της σειράς!

Η γη της ελιάς – 4ος κύκλος: Ασυμφωνίες, απιστίες και ζήλιες χωρίζουν τα ζευγάρια της σειράς!

 

Ο 4ος κύκλος προβλέπεται θερμός για τα ζευγάρια στη Γη της ελιάς

Πολλές εκκρεμότητες άφησε ο 3ος κύκλος της σειράς του Mega, Η γη της ελιάς για τα ζευγάρια, κυρίως τα νεαρά, που θα δούμε και στον 4ο κύκλο.

Για πολλά από αυτά, η σχέση τους διέρχεται κρίσιμη καμπή ενώ σύμφωνα με τα spoiler των τηλεοπτικών περιοδικών, οι χωρισμοί θα είναι αναπόφευκτοι για πολλά. Ποια είναι αυτά;

Πολύ άσχημα έκλεισε η 3η σεζόν για τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη. Το ζευγάρι αυτό έχει περάσει πολλά για να είναι μαζί αλλά η ζήλια της Ισμήνης για τη νέα γραμματέα του συζύγου της την έκανε άλλον άνθρωπο.

Είπε λόγια βαριά στον Κωνσταντίνο που δεν της τα συγχώρησε.

Αποκορύφωμα ο προκλητικός χορός της στους ελεύθερους της Αρεόπολης στον γάμο της Αθηνάς και του Τζον που έκανε έξαλλο και τον άντρα της αλλά κυρίως τον πατέρα της που την πέταξε έξω από το σπίτι του.

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, η Ισμήνη θα επιμείνει αρχικά στην στάση της. Ο Κωνσταντίνος, βαθιά πληγωμένος, δεν θα την διεκδικήσει. Έτσι η Ισμήνη θα αρχίσει να κάνει δεύτερες σκέψεις. Όταν μάλιστα ανοίξει και το κέντρο αισθητικής θα νιώσει άδεια αφού θα της λείπει το στήριγμά της. Δεν κάνει πίσω όμως για να ζητήσει συγγνώμη.

 

Όπως αναφέρει το περιοδικό, η Σοφία, η γραμματέας του Κωνσταντίνου, όντως έχει βλέψεις για τον εργοδότη της και το ένστικτο της Ισμήνης ήταν σωστό. Συνεχίζει να περιποιείται τον συμβολαιογράφο και να του κρατάει συντροφιά εκμεταλλευόμενη την απουσία της γυναίκας του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη απομονωμένη απ’ όλους – Εφιαλτικές στιγμές

Μάλιστα θα καταστρώσει ένα δόλιο σχέδιο για να τους απομακρύνει. Θα επισκεφτεί ως πελάτισσα το κέντρο αισθητικής και θα βάλει φιτιλιές στην Ισμήνη ότι η σχέση της με τον Κωνσταντίνο προχωράει, κάτι που δεν ισχύει από την πλευρά του.

Η Ισμήνη τρελαίνεται όταν αντιλαμβάνεται ότι άφησε χώρο σε μια τρίτη να μπει στην σχέση της και αποφασίζει να υπαναχωρήσει και να ζητήσει συγγνώμη από τον άντρα της.

Εκείνος όμως είναι η σειρά του να φανεί σκληρός. «Δεν σε συγχωρώ γιατί με αμφισβήτησες μετά από όσα έχω κάνει για σένα και δεν μου άξιζε αυτή η συμπεριφορά» της λέει.

Το ζευγάρι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θα μείνει καιρό χωριστά αλλά τελικά θα υπάρξει επανασύνδεση μετά από ένα γεγονός που θα τους ταρακουνήσει.

Δυσοίωνο προβλέπεται το μέλλον για δύο ακόμα ζευγάρια της σειράς, την Ειρήνη και τον Παρασκευά, την Αφροδίτη με τον Χρήστο.

Το πρώτο ζευγάρι ήδη αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα από τη στιγμή που ο πατέρας της Ειρήνης έμαθε τη σχέση τους και υποχρέωσε τον Παρασκευά σε έναν χρόνο να συνάψει γάμο με την κόρη του.

Στα τελευταία επεισόδια του τρίτου κύκλου είδαμε ότι ο Παρασκευάς έχει ήδη θέσει σκληρούς όρους στην Ειρήνη να μην τον περιορίζει, να του αφήνει χώρο για τους φίλους του και να μην τον «πνίγει», κάτι που η Ειρήνη δεν καλοβλέπει.

Όπως διαβάζουμε, στον 4ο κύκλο, η Ειρήνη θα του δείξει ότι καταπιέζεται και δεν σκοπεύει να βάλει νερό στο κρασί της, ικανοποιώντας τις επιθυμίες του, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Εγώ δε πρόκειται να βάλω αφέντη στο κεφάλι μου».

Αποφασίζουν να ακυρώσουν τον γάμο όμως θα έχει ενδιαφέρον τι θα πει κι ο Δημοσθένης!

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης σώζει τον πατέρα του από αυτοκτονία

Σύμφωνα με το TV24 και ο γάμος της Αφροδίτης με τον Χρήστο θα λάβει τέλος. Το ζευγάρι αυτό ταλανίζεται από την απιστία του Χρήστου με την Αριάδνη που όμως δεν την έχει παραδεχτεί στη γυναίκα του.

Ο Χρήστος δεν μπορεί να ξεπεράσει την Αριάδνη παρότι έχουν χωρίσει, με την Αριάδνη να «εκβιάζεται» από τον Στάθη να μην διανοηθεί να είναι ξανά μαζί με ένα παντρεμένο άντρα.

Η Νικόλ Χριστοδούλου που υποδύεται την Αφροδίτη μας είχε αποκαλύψει ότι στον 4ο κύκλο θα ήθελε να δει την ηρωίδα της με κάποιον που να την αγαπάει αμοιβαία.

Ήδη κυκλοφορεί ένα σπόιλερ ότι το νέο πρόσωπο στη ζωή της θα είναι ο Μιχάλης Χατζής (Στέφανος Μιχαήλ) παρότι άλλα spoiler του χρεώνουν σχέση με την Αριάδνη.

Στην Αριάδνη χρεώνουν όμως νέο αμόρε και τον Γιώργη Κουράκο και μένει να δούμε τι έχει αποφασίσει η Βάνα Δημητρίου για τα ζευγάρια.

 

Και ο Αποστόλης άπιστος;

Ένα ακόμα ζευγάρι περνάει περίεργες φάσεις και αυτό είναι ο Αποστόλης και η Αναστασία. Ο Αποστόλης μοιάζει να μην παίρνει πολύ στα σοβαρά τον αρραβώνα του και ανέτοιμος να δεσμευτεί ενώ η Αναστασία παίρνει πολύ σοβαρά κάθε του ατόπημα. Και δεν είναι λίγες οι φορές που του έχει ζητήσει να χωρίσουν αλλά τα ξαναβρίσκουν.

Αυτή τη φορά κυκλοφορεί spoiler ότι ένα νέο πρόσωπο έρχεται στην Αρεόπολη, υπάλληλος στο κέντρο αισθητικής της Ισμήνης, που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του, με την Αναστασία να το μαθαίνει, να του επιστρέφει τη βέρα και να του ζητά και πάλι να χωρίσουν.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *