Survivor 2025 : Τινάζει την μπάνκα ο Ατζούν – Βάζει μαζί Κατσούλη – Ντάνο με πάνω από 15.000 ευρώ ο καθένας;

 

Survivor 2025 : Τινάζει την μπάνκα ο Ατζούν - Βάζει μαζί Κατσούλη - Ντάνο με πάνω από 15.000 ευρώ ο καθένας;

Survivor 2025 : Τινάζει την μπάνκα ο Ατζούν – Βάζει μαζί Κατσούλη – Ντάνο με πάνω από 15.000 ευρώ ο καθένας;

 

Αποκλειστικό βόμβα!

Διπλή βόμβα με Σάκη Κατσούλη και Γιώργο Αγγελόπουλο στο Survivor 2025 θέλει να κάνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, με την υπόθεση να είναι απίστευτα δύσκολα.

Καιρό είχαμε να σας προσφέρουμε ρεπορτάζ από το Survivor και το νέο κύκλο που αναμένεται να έρθει σε λίγους μήνες στον Άγιο Δομίνικο. Σήμερα όμως το Athensmagazine.gr επιστρέφει με τρομερό παρασκήνιο.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να απογειώσει σε τηλεθέαση τον νέο κύκλο που θα έρθει σε λίγους μήνες και αναμένεται να βάλει ΜΟΝΟ τους κορυφαίους. Άλλωστε έχει πάρει αρκετές αποφάσεις για να αφήσει πίσω του τις δύο τραγικές χρονιές, που το τηλεοπτικό κοινό γύρισε την πλάτη στο Survivor.

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler αποχώρηση 15-4: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

 

Survivor 2025 : Τινάζει την μπάνκα ο Ατζούν – Βάζει μαζί Κατσούλη – Ντάνο με πάνω από 15.000 ευρώ ο καθένας;

Οι fans του Survivor «τσακώνονται» καθημερινά για το ποιος είναι καλύτερος και πιο θρυλικός παίκτης στην ιστορία του Survivor. Είναι ο Ντάνος που κέρδισες τις καρδιές όλων στον πρώτο κύκλο του Survivor ή είναι ο Σάκης Κατσούλης που κατέκτησε την κούπα δύο φορές και μάλιστα η μια εκείνη του All Star;

Για να δοθεί λοιπόν μια απάντηση σχετικά με το ποιος είναι καλύτερος ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να βάλει και τους δύο δύο στο νέο κύκλο. Και αν για τον έναν είναι εύκολο, για τον άλλον είναι απίστευτα δύσκολα αφού δείχνει να έχει αφήσει οριστικά το κεφάλαιο Survivor στην ζωή του.

Διαβάστε Επίσης  Αρχική Survivor Survivor 2024 spoiler 14/04: Σε τραγική κατάσταση αμέσως μετά το πάρτι της ένωσης ο Τζέιμς Καφετζής - Η παραγωγή του έκλεισε εισιτήριο επιστροφής στην Ελλάδα

Ο Σάκης Κατσούλης δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο αλλά δείχνει να έχει μια προτίμηση στο Exatlon για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί είναι πιο αγωνιστικό ριάλιτι και δεύτερο γιατί θα κρατήσει μικρότερο διάστημα και δεν θα αναγκαστεί να λείψει υπερβολικά από την Ελλάδα.

Μάλιστα ίσως ο δεύτερος λόγος είναι αυτός που θα πείσει και τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Μήπως ο Ατζούν του φυλάει τελικά μια πρόταση για το Exatlon και όχι για το Survivor;

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο Τούρκος ενδέχεται να φτάσει μέχρι και τις 15.000 ευρώ την εβδομάδα για να πείσει τους δύο θρύλους του Survivor. Πάντως αν τους δούμε κάπου, αυτό είναι πιθανότερο να γίνει στο Exatlon.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *