H Γη της Ελιάς: Νέα αρχή για την Αντιγόνη Κουλουκάκου – Η ανακοίνωση

 

H Γη της Ελιάς: Νέα αρχή για την Αντιγόνη Κουλουκάκου – Η ανακοίνωση

H Γη της Ελιάς: Νέα αρχή για την Αντιγόνη Κουλουκάκου – Η ανακοίνωση

 

Έτοιμη για μια νέα αρχή δήλωσε μέσα από ένα βίντεο στα social media η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η πρωταγωνίστρια της σειράς Η Γη της Ελιάς.

H ηθοποιός τους τελευταίους μήνες βιώνει μια πολύ διαφορετική καθημερινότητα μιας και πλέον είναι μανούλα και κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της, καρπό του έρωτα της με τον Νίκο Ράικο.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 71

Όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια, τα τελευταία χρόνια κάνει διάλειμμα από τα social media της κάθε Αύγουστο, μιας και όπως λέει η ηθοποιός κάνει restart.

Σε ένα πρόσφατο λοιπόν βίντεο που δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Αντιγόνη Κουλουκάκου είπε για την νέα της αρχή: “Σας έλεγα για το detox μου, τον μήνα της αποτοξίνωσης από τα social media.

Είναι ο μήνας που επαναπροσδιορίζω πολλά πράγματα για τον εαυτό μου, κάνω ένα ολικό restart πάντα κάθε Σεπτέμβριο. Είναι σα να ξεκινάει ένα ολόκληρο έτος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μπάτσελορ πάρτι στο καφενείο του Πότη

Περίεργο γιατί θεωρώ έτσι το Σεπτέμβριο, από μικρό παιδάκι, ίσως επειδή η σχολική σεζόν ξεκινούσε τον Σεπτέμβριο μετά από ένα μεγάλο καλοκαίρι. Με “φροντίζω” πολύ μέσα στον Αύγουστο για να επανέλθω δριμύτερη με γεμάτες μπαταρίες”.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *