Η Γη της Ελιάς: Στιγμές πένθους και οδύνης για την Μαρίνα

 

Η Γη της Ελιάς: Στιγμές πένθους και οδύνης για την Μαρίνα

Η Γη της Ελιάς: Στιγμές πένθους και οδύνης για την Μαρίνα

 

Στιγμές οδύνης και κατάρρευσης έρχονται για την Μαρίνα στον τέταρτο κύκλο της σειράς Η Γη της Ελιάς, μιας και η Αντιγόνη θέλει να πάρει την Αγγελική και να την μεγαλώσει εκείνη.

Η κόρη του Ισιδώρου αποφασίζει να εγκαταλείψει τη δουλειά της στο Λονδίνο και έτσι γυρίζει στη Μάνη καθώς επιδιώκει να επικεντρωθεί περισσότερο στην προσωπική της ζωή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Τα Σενάρια Πίσω Από Το Τατουάζ Μαρίας Και Αντιγόνης

Μάλιστα, μέρα με την μέρα έρχεται πιο κοντά με την Αγγελική και έτσι της ξυπνά πάλι το μητρικό ένστικτο ενώ όταν ακούει την μικρή να φωνάζει εκείνη θεία και μαμά τη Μαρίνα πληγώνεται.

Για αυτόν τον λόγο ζητάει από τον Ισίδωρο να μιλήσουν και του λέει ότι δεν αντέχει άλλο αυτήν την κατάσταση και πως ήρθε ο καιρός η Αγγελική να μάθει την αλήθεια.

Ωστόσο, εκείνος γίνεται έξαλλος και της υπενθυμίζει πως δεν γίνεται το παιδί να αλλάζει γονείς κάθε τρεις και λίγο και πως ήταν εξαρχής δική της επιλογή, όμως η Αντιγόνης δεν κάνει πίσω.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Ανθούλα Έχει Γίνει Ο Εφιάλτης Της Καλλιόπης Και Ζητάει Δικαίωση

Η συμπεριφορά της εξοργίζει τον Μάνο και στενοχωρεί τη Μαρίνα που κλαίει απαρηγόρητη καθώς φοβάται το σοκ που θα υποστεί η Αγγελική λόγω της αποκάλυψης της Αντιγόνης, όπως θα δούμε στον τέταρτο κύκλο της σειράς Η Γη της Ελιάς.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *