H Mάγισσα – Ανατροπή: H Αναχίτ απόγονος των Λασκαραίων;

 

H Mάγισσα – Ανατροπή: H Αναχίτ απόγονος των Λασκαραίων;

H Mάγισσα – Ανατροπή: H Αναχίτ απόγονος των Λασκαραίων;

 

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς του ΑΝΤ1 “Η Μάγισσα” θα φέρει νέες ανατροπές κι εκπλήξεις.

Μήπως η Αναχίτ είναι τελικά απόγονος των Λασκαραίων;

Η σειρά “Η Μάγισσα- Φλεγόμενη Καρδιά” θα είναι ένα κράμα παρελθόντος και μέλλοντος κι αναμένεται να μας δώσει πολλές απαντήσεις σε ερωτήματα του πρώτου κύκλου.

Μέσα από αναδρομές του πρώτου κύκλου, στις 13 του μηνός Γυαλιστή (Ιουλίου) του 1732, η μητέρα της Κυπριανής, Λαζαρίνα, η οποία είχε κληρονομήσει το χάρισμα της δικής της μητέρας, που ήταν μάγισσα, ξεκίνησε να καταγράφει την ιστορία της σε ένα ημερολόγιο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 25, 26, 27, 28

 

H Mάγισσα-Ανατροπή: H Αναχίτ απόγονος των Λασκαραίων;

Λίγο πριν πεθάνει, το 1758, ζήτησε από τον άντρα της Μανούσο, να κάψει το μπαούλο της, προκειμένου να μην πέσει το ημερολόγιό της στα χέρια της κόρης τους. Κάτι που, όμως, συνέβη τελικά κι έτσι η Κυπριανή ήταν μάγισσα.

Πολλά χρόνια μετά, ο άντρας της Κυπριανής, Θράσος, επιστρέφει από το κούρσεμα με μοναδικό «λάφυρο» μια γυναίκα, την Αναχίτ, της οποίας έχει σκοτώσει τον άντρα.

Η Κυπριανή είχε αντιληφθεί ότι η συγκεκριμένη γυναίκα έχει ακριβώς το ίδιο χάρισμα με την ίδια και ο λόγος του ταξιδιού της ήταν για να αναζητήσει τις ρίζες της και να μάθει ποια ακριβώς είναι.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Όλα τελειώνουν σήμερα, για να αρχίσουν ξανά

Τι σχέση είχε η οικογένεια της μητέρας της Θεοφανώς με τη Μάνη; Είχε κάποια κόντρα η οικογένειά της με τους προγόνους της Κυπριανής; Μήπως η Αναχίτ ήταν απόγονος των Λασκαραίων κι αυτό ήταν που προσπαθούσε να μάθει επιστρέφοντας στη Μάνη;

Οι απαντήσεις θα δοθούν από τον Οκτώβριο στη σειρά ενώ θα δούμε και τι ρόλο θα παίξουν η Μαρία Κίτσου, ως Πανδώρα Μποτιλιάνι αλλά και η Γιούλικα Σκαφιδά, ως Λεώνη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *