Η Γη της Ελιάς: Οι πιο εκνευριστικοί χαρακτήρες της σειράς

 

Η Γη της Ελιάς: Οι πιο εκνευριστικοί χαρακτήρες της σειράς

Η Γη της Ελιάς: Οι πιο εκνευριστικοί χαρακτήρες της σειράς

 

Οι ήρωες της επιτυχημένης σειράς του MEGA “Η Γη της Ελιάς” τρία χρόνια τώρα έχουν μπει στα σπίτια μας. Ποιοι από αυτούς όμως είναι οι πιο εκνευριστικοί;

Οι ήρωες της Μάνης, την τέταρτη σεζόν έρχονται πιο αποκαλυπτικοί από ποτέ. Η ιστορία του καθενός θα έχει εξέλιξη, ενώ όλοι έχουν τα δικά τους πάθη και μυστικά. Υπάρχουν όμως και χαρακτήρες, που λόγω πλοκής σεναρίου, μας εκνευρίζουν λίγο παραπάνω.

 

Η Γη της Ελιάς: Οι πιο εκνευριστικοί χαρακτήρες της σειράς

 

Άννα

Η Άννα ίσως είναι κι η πιο εκνευριστική ηρωίδα της σειράς διότι συνεχώς βρίσκει τρόπους να απασχολεί το μυαλό της, αλλά προκαλεί μπελάδες, τόσο σε εκείνη και τον Πότη, όσο και σε άλλους ήρωες της σειράς. Ο παρορμητισμός και η αφέλειά της, εκνευρίζουν συχνά το κοινό της σειράς.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Έρχονται χωρισμοί και γάμοι στο νέο κύκλο

 

Φιλιώ

Η Φιλιώ είναι ένα παιδί πονεμένο, το οποίο αγάπησε και φροντίζει πλέον η Αθηνά, ως δικό της παιδί. Η νεαρή Φιλιώ όμως ειδικά στον τρίτο κύκλο της σειράς, έφερνε μόνο προβλήματα κι εμπόδια στην Αθηνά αφού όλα την ενοχλούσαν. Βέβαια, από την στιγμή που έφτασε ο Τζον στην Μάνη η Φιλιώ καλυτέρευσε. Η ψυχολογία της όμως θα διαταραχθεί ξανά στον τέταρτο κύκλο της σειράς.

 

Κούλα

Η Κούλα είναι ο ρόλος που μας συστήθηκε ως συγκρατούμενη της Αρετής στη φυλακή, αλλά βλέπουμε να έχει εξέλιξη μέσα στην πλοκή του σεναρίου. Πολλοί συχνά αναρωτιούνται γιατί, αλλά η σεναριογράφος κάτι ξέρει καλύτερα. Η Κούλα έχει μοναδικό της κίνητρο και σκοπό το να βγάλει λεφτά, συνήθως με αθέμιτα μέσα.

 

Αρετή

Μέσα από τις κατάρες της, αλλά και τον άδικο και χειριστικό της χαρακτήρα, η Αρετή εκνευρίζει συχνά το τηλεοπτικό κοινό στη “Γη της Ελιάς”. Είτε με τον τρόπο που φέρεται στην Βασιλική, είτε για το πώς αντιμετωπίζει τον Στάθη και το παιδί του με την Ιουλία. Ίσως η εντύπωση του κοινού για την ίδια, αλλάξει στην τέταρτη σεζόν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πιάνει στα πράσα Στάθη – Ιουλία

 

Δημοσθένης

Ο Δημοσθένης είναι ο πιο εκνευριστικός αλλά και μισητός παράλληλα χαρακτήρας της σειράς. Το βρώμικο και σκοτεινό του παρελθόν, οι παρανομίες του αλλά και η χειριστικότητα του προς την κόρη του Ειρήνη και την γυναίκα του Ασπασία, κάνει το κοινό να τρελαίνεται.

*Στο σημείο αυτό, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι ηθοποιοί που υποδύονται αυτούς τους χαρακτήρες, το κάνουν με απίστευτη επιτυχία, λόγω του ταλέντου της και άρα έχουν ήδη πετύχει τον σκοπό τους.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *