Η Γη της Ελιάς: Με θάνατο ξεκινά ο τέταρτος κύκλος;

 

Η Γη της Ελιάς: Με θάνατο ξεκινά ο τέταρτος κύκλος;

Η Γη της Ελιάς: Με θάνατο ξεκινά ο τέταρτος κύκλος;

 

Με έναν θάνατο φαίνεται πως θα ξεκινήσει ο τέταρτος κύκλος της σειράς του MEGA, H Γη της Ελιάς μιας και ο Κωνσταντίνος θα κινδυνέψει αρκετά.

Συγκεκριμένα, όπως θα δούμε ένα βράδυ, ο ίδιος -που τα ξανά βρίσκει με την Ισμήνη- κάθεται στον καναπέ και την περιμένει να επιστρέψει σπίτι τους. Κάποια στιγμή λοιπόν χτυπάει το κουδούνι και εκείνος, νομίζοντας πως είναι η γυναίκα του, πηγαίνει στην πόρτα και ανοίγει, όμως δεν βλέπει κανέναν και την ξανά κλείνει.

Επιστρέφει στον καναπέ και τότε χτυπά για δεύτερη φορά το κουδούνι. Πηγαίνει να ξανά ανοίξει και τότε αντικρίζει μπροστά του δύο μαυροφορεμένους άντρες να τον απειλούν για την ζωή του. Μάλιστα, πριν προλάβει να αρθρώσει λέξη, πέφτει αιμόφυρτος στο πάτωμα!

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Γυρνά την πλάτη στη μητέρα του

 

Η Γη της Ελιάς: Με θάνατο ξεκινά ο τέταρτος κύκλος;

Σύμφωνα με το daddy-cool.gr, τότε οι δυο άντρες, πιστεύοντας πως είναι νεκρός, τρέπονται γρήγορα σε φυγή. Φυσικά, πρόκειται για παλιούς του συνέταιρους, τότε που ήταν μπλεγμένος στο κύκλωμα της μαφίας.

Όταν ο Κωνσταντίνος είχε αποφασίσει να ξεφύγει από την παρανομία, προκειμένου να μην χάσει την Ισμήνη, τον είχαν απειλήσει πως αν το κάνει, θα το πληρώσει με την ζωή του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τροχαίο ΣΟΚ με την Ειρήνη να δίνει μάχη για την ζωή της

Λίγα λεπτά μετά εμφανίζεται η Ισμήνη, που επέστρεφε στο σπίτι με τα πράγματα της, ύστερα από την επανένωση τους και μόλις αντικρίζει τον άντρα της σε αυτή την κατάσταση, αρχίζει να ουρλιάζει και να ζητάει βοήθεια.

Kαλεί αμέσως ασθενοφόρο και δεν σταματά να του κρατά το χέρι, με δάκρυα στα μάτια. Θα χάσει άραγε την ζωή του ο Κωνσταντίνος στον τέταρτο κύκλο της σειράς Η Γη της Ελιάς;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *