MEGA: Έρχεται το νέο «Σόι σου» με την Ευγενία Σαμαρά

 

MEGA: Έρχεται το νέο «Σόι σου» με την Ευγενία Σαμαρά

MEGA: Έρχεται το νέο «Σόι σου» με την Ευγενία Σαμαρά

 

Μια νέα σειρά τύπου «Το Σόι σου» ετοιμάζει ο Λάμπρος Φισφής για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν στον MEGA με πρωταγωνίστρια την Ευγενία Σαμαρά.

 

Μετά από πολλές ώρες stand up comedy σε σκηνές και θέατρα της χώρας και ακόμα περισσότερες παρουσιάσεις σε πετυχημένα πρότζεκτ της ελληνικής τηλεόρασης, ο Λάμπρος Φισφής αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και συγκεκριμένα να γράψει μια τηλεοπτική σειρά για το κοινό που τόσο τον έχει αγαπήσει και τον ακολουθεί.

Όπως διαβάζουμε στο TiVi Σίριαλ, η σειρά θα θυμίζει έντονα την επιτυχία του ALPHA «Το σόι σου» και θα αφορά σε σπαρταριστές οικογενειακές ιστορίες καθημερινής τρέλας.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Σύγκρουση Μυρτάλης-Σωκράτη. Δεν θα αφήσει κανέναν!

 

MEGA: Έρχεται το νέο «Σόι σου» με την Ευγενία Σαμαρά

Κάθε επεισόδιο θα έχει διαφορετικό θέμα, η σειρά όμως θα έχει μια κεντρική δομή, δηλαδή οικογένειες άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους που προσπαθούν με χιούμορ και κέφι να επιβιώσουν στις δυσκολίες της καθημερινότητας με τα παιδιά. Ιστορίες συγκινητικές, αγαπησιάρικες και γεμάτες χιούμορ θα γεμίσουν τουλάχιστον δύο βράδια κάθε εβδομάδας, τον επερχόμενο χειμώνα.

Αναφορικά τώρα με το καστ, η ομάδα παραγωγής έχει ξεκινήσει τις επαφές από νωρίς για να το στελεχώσει εδώ και δύο μήνες, όμως αυτό δεν έχει ολοκληρωθεί ενώ η μόνη που έχει υπογράψει για έναν από τους πρώτους ρόλους είναι η Ευγενία Σαμαρά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νύχτες πάθους για Αθηνά και Ιάκωβο

 

Ρόλο έκπληξη όμως στην νέα σειρά του MEGA θα έχει και ο Λάμπρος Φισφής, ο οποίος θα βρεθεί μπροστά και πίσω από τις κάμερες δίνοντας τον μοναδικό του ρυθμό. Το καστ αναμένεται να είναι πολυπληθές και όπως τονίζουν άνθρωποι της παραγωγής, τα πρώτα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη του μήνα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *