Η Γη της Ελιάς Spoiler: H Αρεόπολη γεμίζει με σκοτεινά μυστικά

 

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Τρέμει για την ίδια της τη ζωή

Η Γη της Ελιάς Spoiler: H Αρεόπολη γεμίζει με σκοτεινά μυστικά

 

Με σκοτεινά μυστικά θα γεμίσει η Αρεόπολη στον τέταρτο κύκλο της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς και οι εξελίξεις που θα σημειωθούν θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Οι περιπέτειες των ηρώων δεν έχουν τέλος, με την μικρή Αγγελική να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στα πρώτα επεισόδια της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Η πανέμορφη παιδοψυχολόγος Νόρα -την υποδύεται η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου- έρχεται στην Αρεόπολη μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Μιχάλης Χατζή (Στέφανος Μιχαήλ), που πιάνει δουλειά στις επιχειρήσεις της οικογένειας Βρεττάκου, αναλαμβάνοντας την θέση του γενικού διευθυντή, ώστε να μπορέσει να ξεκουραστεί ο Μάνος.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Θα ακούσεις πράγματα που δεν θα σου αρέσουν για μένα

Το ζευγάρι γίνεται αμέσως αποδεκτό από την κλειστή κοινωνία της Αρεόπολης, ενώ το σπίτι των Βρεττάκων ανοίγει και για τους δύο. Ωστόσο, η Νόρα, δεν είναι αυτό που φαίνεται, καθώς κρύβει σκοτεινά μυστικά.

 

Η Γη της Ελιάς Spoiler: H Αρεόπολη γεμίζει με σκοτεινά μυστικά

Συγκεκριμένα, ως παιδοψυχολόγος συνεργάζεται με ένα διεθνές κύκλωμα παιδιών παιδικής πορνογραφίας και λόγω της φύσης της δουλειάς της, έχει την ικανότητα να πείθει τα παιδάκια που κουράρει να ποζάρουν γυμνά για αυτή -στο πλαίσιο της θεραπείας τους υποτίθεται- και να τροφοδοτεί τους συνεργάτες της με υλικό χωρίς να κινήσει τις υποψίες.

Διαβάστε Επίσης  Άγιος Παΐσιος: Ένας γάμος σε καιρούς πολέμου – Λεπτομέρειες για το επεισόδιο 7

Έτσι, η Αρεόπολη θα γεμίσει με σκοτεινά μυστικά όπως θα δούμε στον τέταρτο κύκλο της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς όμως σύντομα θα βγουν στο φως.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *